Stuur eens wat lekkers! (snackboxen)

Zoek je een bedrijf gespecialiseerd in het versturen van snackboxen?

Dit bedrijf stuurt snackboxen over de hele wereld naar klanten en personeel van bedrijven

SnackMagic verstuurt lekkers over de hele wereld – maar vooral in de VS. Onlangs lanceerde het The Department of Superior Dishes, waarmee de klant luxe patisserie en zelfs hele restaurant-menus als relatiegeschenk verstuurd kunnen worden. Superior Dishes is een low touch-platform dat cadeautjes weggegeven extreem gemakkelijk maakt – het enige dat de gever nodig heeft is het e-mailadres van de ontvanger(s) voor de link naar het geschenk. Of liever: de uitgebreide catalogus met lekkernijen waaruit de ontvanger kan kiezen.

Vanaf 1 stuk, tot 10.000: wereldwijd!

Of het nu gaat om het verzenden van één cadeau of duizenden, Superior Dishes maakt het mogelijk om delicatessen en speciale gerechten per koerier te laten bezorgen. Van regionale specialiteiten als Girodano’s Deep Dish Pizza in Chicago, Iggy’s Seafood in New England tot landelijk lekkers als koekjes van Bang Cookies, sapjes van Raw Juicery of echte Omaha Steaks, via Superior Dishes kunnen ontvangers kennis maken met nieuwe heerlijkheden of extra genieten van nostalgische snacks. 

Het personalisatie component van Superior Dishes vertaalt zich in een ‘verse’ (haha) benadering van relatiegeschenken. Geschikt voor interne incentiveprogramma’s, employee benefit programma’s, jarigen of jubilarissen, bezoekers van (al dan niet virtuele) evenementen én (prospect- of trouwe) klanten. 

snackmagic snackbox leverancier bedrijven

Ken je dat gezegde, “het is beter te geven dan te ontvangen”? Ja, nou, dat is niet helemaal waar. Want als je ooit een cadeau hebt moeten kopen voor het familielid dat alles al heeft, of voor een team van 652 externe werknemers, of voor een enorme groep deelnemers van een virtueel event die je nog nooit hebt ontmoet, dan weet je het wel: Het is veel stressvoller om te geven dan om te krijgen.

Over SnackMagic

SnackMagic is een van de startups geboren uit de pandemie en had onmiddellijk succes met zijn volledig schaalbare giftingmodel, dat in slechts acht maanden groeide van $ 0 in omzet naar een omzet van $ 20 miljoen. Of het nu gaat om het sturen van bedankje-cadeaus, het samenstellen van goodiebags voor een evenement of het vullen van de voorraadkast op kantoor, SnackMagic biedt voor elke vraag een oplossing.

Lees ook:  DIY blanco puzzel cadeau voor kids (brievenbus proof)

Voor de gever van relatiegeschenken biedt het een uiterst gebruiksvriendelijke interface via welke bestellingen verzonden en gevolgd kunnen voor één of voor duizenden ontvangers. Neem de proef maar eens op de som. Hier kunnen lokale relatiegeschenk ondernemers serieus wat van leren. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook in ons kleine landje…