7 originele outdoor relatiegeschenken voor natuurliefhebbers

Dit heb je nodig om met écht originele outdoor relatiegeschenken je klant een kick te geven…

Hierbij 7 tips voor natuurliefhebbers. En de reden waarom je géén weerstation, kompas, of stormparaplu hoeft te geven.

Niet weerstations, kompassen, drinkflessen en stormparaplu’s

Geen weerstation. Waarom? Neem je klant serieus. Je kunt toch naar buiten kijken om te zien of de zon schijnt! En geen kompas, alsjeblieft. We leven in de 21e eeuw. De kans dat jij op een plek zonder internet – Google Maps – terecht komt is vrij klein. Drinkflessen. Dit is een lijst met originele outdoor relatiegeschenken. Niet zes standaard outdoor relatiegeschenken. En last but not least: de stormparaplu. Door zijn aerodynamische vorm wordt je gegarandeerd nat geregend in elk pis buitje. En so what als de paraplu bestand is bij windsnelheden tot 100km/u. Wat doe je dan in godsnaam buiten?

7 tips voor originele outdoor relatiegeschenken

We zijn niet allemaal outdoor- en survival-mensen. Maar binnen zitten is voor niemand gezond. Deze originele outdoor relatiegeschenken gaan je klant verbluffen, verrassen en zeer gelukkig maken.

1. Solar powerbank

We gaan nergens heen zonder onze smartphone. Opladen is daarom van levensbelang. Als je zeker wilt zijn van genoeg battery life kies dan voor een power bank. Maar wat nog veel duurzamer is zijn powerbanks die zichzelf opladen met zonne-energie. Het kan nét genoeg vermogen geven om boven op de berg, aan het einde van de dag, je favoriete muziekjes te spelen. Onbetaalbaar!

2. Multitools

Blikopener, stanleymes, schroevendraaier, oorwurm, nagelknipper, zakmes, flesopener, verdedigingsmiddel. Ga zo maar door. Multitools zijn niet alleen handig als je op pad gaat. Ze zijn ook onmisbaar in het dagelijks leven. Dus mensen die aan een dag in het park denken bij ‘de natuur ontdekken’ doe je hier ook een plezier mee. Of als je een nóg kleiner formaat houdt: de 18-in-1 multitool ninja toolcard!

Lees ook:  10 Beste relatiegeschenken webshops - Winnaar 2018: Maxilia.nl

3. Emaille bekers

Het is origineel, roept nostalgie op en is tegelijkertijd ultra duurzaam. Emaille mokken zijn vaatwasmachinebestendig en veilig op alle soorten kookplaten inclusief kampvuur of grill. Emaille is ook zeer glad (dus hygiënisch) en daarom makkelijk schoon te maken, het is snoeihard, en onbrandbaar! Kortom, een origineel outdoor geschenk idee: emaille mok bedrukken

emaille mok bedrukken met logo

4. Telescopen

Een van de vele mysteries in ons leven blijft het universum. Als je klant zelf niet gefascineerd is door de sterrenhemel heeft hij vast wel een (klein)kind die hij er een plezier mee kan doen.

5. Lucht zitzakken

Als je de lucht zitzak nog niet hebt anno 2017 dan loop je hopeloos achter. Mijn voorspelling is dat lucht zitzakken het nieuwe standaard meubilair van alle stranden en parken over de hele wereld worden. Je ligt comfortabel, droog, het ziet er relaxed uit, ze zijn opgevouwen zo klein als een chipzak en ze wegen bijna niks.

6. Action camera’s

Shockproof en waterdicht. Hiermee kun je veilig alles vastleggen wat snel gaat of nat wordt. Je klant maakt de gaafste home video’s van zijn outdoor avontuur of vakantie met een action camera. Relatiegeschenken leveranciers beschikken over een groot assortiment non brand action camera’s die daardoor betaalbaarder zijn.

7. Restube

Met de restube kun je veilig zwemmen in natuur water. Professionele topsporters en officiële reddingsbrigades werken inmiddels met deze veilige gadget. Een goed relatiegeschenk dus voor organisatoren van triathlons, surfscholen, zeilscholen, zwemverenigingen of kite-surfers ga zo maar door.

1 gedachte over “7 originele outdoor relatiegeschenken voor natuurliefhebbers”

Reacties zijn gesloten.