Super snel fotoalbum maken met BoogyBook app

BoogyBook, een album met 60 foto’s, rechtstreeks uit je smartphone, tablet of computer!

We zijn er bijna dagelijks mee bezig. Delen, opslaan en verzenden van herinneringen. Heb je wel eens gespeeld met de gedachte om een selectie van je digitale foto’s af te drukken? Stomme vraag. Wie niet! Met een code kunnen je klanten een BoogyBook maken. Een super snelle manier om een fotoalbum te drukken met 60 uitneembare foto’s. Rechtstreeks vanuit je smartphone, tablet of desktop.

What’s so special

Het voordeel van BoogyBook is ten eerste dat het super simpel is. Je loopt niet stuk op uitgebreidde pagina indelingen of lay out opties. Want die zijn er simpelweg niet. En daar is een goede reden voor. Ten tweede, en dit is dus de reden van die simpele set-up, de fotootjes zijn allemaal geperforeerd. Hierdoor kun je ze uit het boek scheuren, en in de echte wereld ook delen.

Trend: echte aandacht

Wanneer had jij echt aandacht voor iets of iemand? Contact opnemen met elkaar is nog nooit zo makkelijk geweest. Tegelijkertijd is dat contact oppervlakkiger en vluchtiger geworden dan ooit. Verlangen naar authenticiteit en oprechte aandacht groeit. Een echte foto met een handgeschreven bericht is daarom zoveel leuker dan een appje. Het toont dat je moeite hebt genomen, de boodschap is oprecht. Wil jij met je relatiegeschenken inhaken op trends als digital detoxing, vertragen, et cetera? Met een relatiegeschenk als BoogyBook sla je een brug tussen de offline en online wereld. Voor vakantie periodes – een zeer sympathiek – relatiegeschenk idee. Zeker als je bijvoorbeeld de achterkant van de foto’s op subtiele manier bedrukt met je logo.
snel fotoalbum maken met boogybook

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.