Margriet kerstpakket voor trouwe abonnees

Doe als Margriet. Beloon niet alleen personeel, maar ook je klanten met een kerstpakket.


Abonneewerving, loyaliteit en retentie. Het Margriet kerstpakket blijkt zeer geschikt voor deze doelen. Elk jaar worden er honderd trouwe abonnees verrast met een kerstpakket van Margriet. Het eerste kerstpakket werd ook dit jaar door hoofdredacteur Leontine van den Bos persoonlijk bezorgd. Met deze actie bereiken ze publiciteit (werving), belonen ze trouwe abonnees (loyaliteit) en ik geloof dat de actie ook de relatie bestendigt (retentie) met heel wat abonnees.

Proven concept: Geschenkmandjes

Een beproeft concept: het geven van kerstpakketten is een traditie die stamt uit het einde van de 18e eeuw. Een gewoonte van Nederlandse werkgevers die je in andere landen eigenlijk amper ziet. Daarom kennen we hier ook een echte kerstpakketten branche. Kerstpakketten is dus iets typisch Nederlands, maar het idee van een geschenkpakket voor de kerst is an sich niet uniek. In Engeland, Duitsland en België worden ook kerstpakketten gegeven. Daar noem je het respectievelijk Christmas Hampers, Geschenkmandjes en Das Weihnachtspaket. Grote verschil is dat het pakket daar niet geassocieerd wordt met een geschenk van de baas zoals in Nederland. Je geeft het gewoon aan vrienden of familie.

Doelgroep Margriet

Misschien werkt het Margriet kerstpakket idee ook voor jouw doelgroep. Het Sanoma tijdschrift bereikt wekelijks maar liefst 2.7 miljoen actieve en vitale vrouwen tussen de 30 en 55 jaar. Het biedt ontspanning, verdieping en herkenning en is een ware ontmoetingsplek voor vrouwen. Dankzij haar magazine, online platform, eigen online videokanaal en jaarlijks terugkerend evenement heeft Margriet een sterke binding met haar lezeressen. De Margriet-lezeres heeft volgens Sanoma in toenemende mate interesse in mode en kookt in het weekeinde graag uitgebreid. Margriet is toegankelijk, optimistisch en heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Lees ook:  Top 10 Makro Kerstpakketten 2017

Benieuwd hoe dat er in het echt uitziet? Check het video verslag van de Margriet kerstpakket actie 2017:

margriet kerstpakket hoofdredacteur Leontine van den Bosmargriet kerstpakket hoofdredacteur Leontine van den Bos bezorging abonneekerstpakket margriet hoofdredacteur Leontine van den Bos

De inhoud van de margriet kerstpakketten is dit jaar voorzien door www.tafelenkeuken.nl