Liquid Death Klysma Set

Liquid Death (vloeibare dood) is een onderneming die blikjes water op de markt brengt. Met zo’n exclusief product moet je haast wel je toevlucht zoeken in bizarre acties, en daar zijn ze dan ook bekend (zeg maar berucht) mee geworden: campagnes met beroemdheden die op zijn zachtst gezegd een beetje buiten de gebaande paden gaan. Zo besloten ze eens samen te werken met Martha Stewart voor een afgehakte hand die een kaars vasthoudt; in 2021 kwamen ze met een serie Tony Hawk-skateboards die echt bloed van de beroemde skater bevatten. 

Shocking branded merchandise: een klysma set

Maar de nieuwste collab van het bedrijf is pas echt smakeloos! Deze week kondigde Liquid Death een nieuwe branding-samenwerking aan met drummer en realityshowster Travis Barker: de Enema of the State-collectie. Voor ik onthul wat een enema is wijs ik voor de weinige lezers die het Engels niet machtig zijn op het woordgrapje: klinkt als ‘enemy of de state’ oftewel staatsvijand nr zoveel.

Blijkbaar geïnspireerd door Travis’ album met dezelfde naam, bestaat nu gezamenlijk op de markt gebrachte ‘Enema of the State-collection’ uit een speciaal voor de gelegenheid (welke, vraag je je af) geproduceerde klysmaspuit, verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking met blikje Liquid Death water persoonlijk gesigneerd door Barker zelf. Op de verpakking nog een expliciete – en ja, dat bedoelen we letterlijk – disclaimer over wat je vooral NIET moet doen met deze  ‘kunst voor volwassenen’. “Deze Enema of the State is een limited edition verzamelobject voor volwassenen en niet bedoeld voor gebruik als een echt medisch hulpmiddel. U mag het ding niet inbrengen […] zonder eerst een arts te raadplegen. Evenmin mag u het ding toepassen bij uw partner zonder eerst hen of hun arts te raadplegen”, aldus de productwebsite.

liquid death klysma set

Uitverkocht

Dit werkelijk unieke kunstwerk was even te koop voor $182, maar blijkbaar hebben veel fans last van ernstige constipatie, want het hulpmiddel is alweer uitverkocht.

Lees ook:  Butt Plug Award 'Everything Everywhere All at Once'

Een collega-musicus gebruiker schreef een recensie op twitter: “We gebruikten Liquid Death Klysma Set voor elke studiosessie van ons laatste album. Ik denk niet dat de plaat daardoor veel beter zal verkopen, maar het was heerlijk om elke keer zo opgelucht en leeg aan een nieuwe song te beginnen!”