Elon verkoopt branded lucht: verbrand haar parfum

Elon verkoopt een parfum dat naar verbrand haar ruikt. Net alsof je aan de eettafel over een kaars leunt, maar dan zonder al het harde werk.

“Burnt Hair” is een parfum dat ruikt naar verbrand haar

Ik ken veel voorbeelden van geurkaarsen met gekke luchtjes, maar kun je een verbrand haar parfum verkopen? Blijkbaar wel: 30.000 mensen met verstand hebben voor $ 100 per flesje ongezien en ongeroken het ‘Burnt Hair’ parfum gekocht.

Verbrand haar: de essentie van weerzinwekkend verlangen.

Elon Musk

Dit geurtje van Elon Musks Boring Company (gespecialiseerd in boren van tunnels, niet in het vervelen van domme mensen) werd eind september 2022 op de markt gebracht.

flesje verbrand haar parfum elon musk

Elon deed daarmee op geheel eigen wijze zijn naam eer aan: musk of muskus, ‘een sterk ruikende afscheiding uit een geurklier van het muskushert’ die de basis voor vele exquise parfums vormt. Musk deelde twee maanden na de lancering via Twitter hoogstpersoonlijk mee dat het spul “uitverkocht” is.

Nieuwe lijn verbrand haar parfum

Mocht je nog kans willen maken op een exclusieve limited edition “geur voor mannen” die naar verbrand haar ruikt moet je dus nog even geduld hebben. Volgens de website van The Boring Company komt  de nieuwe lijn van deze weerzinwekkende geur begin 2023 in de verkoop.

Branding kampioen

“Koop alsjeblieft  mijn parfum, zodat ik  Twitter kan kopen”, twitterde hij nog. Inmiddels heeft hij het social media platform gekocht, wie weet met dank aan zijn idiote parfumverkoop. En het is niet de eerste keer dat onze Elon met succes grapjes heeft verkocht –  20.000 “Not-A-Flamethrowers”  gingen het parfum voor, net als een (mij) onbekend aantal Tesla short-shorts – nadat hem verweten was op de beurs al dan niet met voorkennis ‘short’ gegaan te zijn.

Lees ook:  4 geinige cadeau ideeën van MoMa