Boekentip: Giftology.

giftology relatiegeschenken boek john ruhlin

Amerikaanse relatiegeschenken expert John Ruhlin uit Edwardsville (Illinois, VS) is niet alleen goed in relatiegeschenken verkopen, hij schreef er ook een boek over.

Ruhlin is CEO van een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van relatiegeschenken. Ze leveren aan grote bedrijven zoals de Chicago Cubs, the St. Louis Blues, en Electrolux.

Giftology

In zijn nieuwe boek, ‘Giftology’, legt Ruhlin uit dat een relatiegeschenk aan je relatie geven in de decembermaand alleen maar ondergesneeuwd raakt onder de overvloed van cadeaus. Wil je opvallen? Stuur je relatiegeschenk dan eens in maart!

Vergeet niet de familie, de echtgenoot en kinderen,” benadrukt Ruhlin. ” Een mooie messenset, gegraveerd met de familienaam, is een relatiegeschenk dat niet snel zal worden vergeten. Dat valt echt op.

Ruhlin’s boek benaderd het geven van relatiegeschenken op een wetenschappelijk niveau. Het geeft handvatten om je zakelijke relaties te versterken. En de persoonlijke band met klanten te verstevigen, door simpelweg je strategie aan te passen.

Forget about Christmas

Ruhlin
Giftology – Paperback – 20 juni, 2016. Verkrijgbaar via Amazon

1 Reactie

  1. […] beweert John Ruhlin, een grote relatiegeschenk baas uit Amerika en auteur van het boek Giftology (2016). Traditioneel gezien is december het hoogtepunt in de kerstpakketten en relatiegeschenken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven