Haarclip multitool: gadget voor stoere meiden / guys met lang haar

De haarclip multitool is een bieropener, schroevendraaier, mesje, etc.

Ja, het is echt een haarclip en je kunt het ook op die manier gebruiken. Maar met de haarclip multitool kun je veel meer dan je coupe in balans houden. Deze is nog geen 4 euro. Koop vanaf 1 stuk veilig op Amazon.de

Wat kan de haarclip multitool dan allemaal?

Multitools en outdoor gadgets zijn populair als relatiegeschenk. Eén van de top 5 relatiegeschenk trends voor 2019 zelfs. Kortom: Rambo relatiegeschenken doen het goed.

Rambo relatiegeschenken doen het goed

Het is een 7-in-1 multitool, dit haarclipje. Het is een nagelvijl, een meetlatje en schrapertje. Daar heb je verder geen reet aan. Maar met de mini schroevendraaier functie heb je wel in een handomdraai het schroefje van je snelle planga strakgedraaid.

Ook kun je een pilsje voor je man of vriendin openen met deze multitool haarclip. Vet stoer een schilletje van je sinaasappel afgeschillen. En last but not least: een oplossing voor die irritant te openen kartonnen doosjes. Want het is stiekem ook een vlijmscherp mesje.

Bedrukken?

Zou je dit relatiegeschenk willen bedrukken? Hmmm ja. Lijkt me wel handig. Telkens als je klant zich á la MacGyver uit een benarde situatie weet te redden (dankzij jouw geniale gadget) zal zij of hij aan je denken.

Is dit je allemaal toch iets te soft? Ik kan het begrijpen. Speciaal voor jou heb ik een review geschreven over de Muncher. Succes Rambo!

Lees ook:  Deichmann Moederdag campagne: anders dan anders