Goodiebag voor Drau toeristen

Zet goodiebags in voor toeristen met handige gadgets, giveaways en vouchers. Een leuk idee voor Zuid-Limburg, het Rijk van Nijmegen, Twente en Oost-Groningen.

Goodiebags voor fietsende toeristen op de zuidflank van de Alpen

De Drau-fietsroute is liefst 510 kilometer lang en loopt van de  oorsprong van de rivier de Drau in (Italiaans) Zuid-Tirol via Oost-Tirol, Karinthië en Slovenië naar Legrad in Kroatië om uit te monden in de Donau. Alleen  al in Oostenrijk is  de rivier over ongeveer 300 kilometer te volgen. De Drauradweg is geschikt voor het hele (fietsende) gezin; de route is in beide richtingen volledig bewegwijzerd, voert (meestal) over vlak terrein en wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van alle mogelijke dienstverleners.

Fijne goodiebag voor toeristen

Sinds 2007 verenigt de Drauradweg Wirte 43 herbergiers uit Karinthië, Oost-Tirol, Slovenië en Kroatië, naast bandenplakkers, fietstaxi’s, campings, oplaadpunten en touroperators die speciale excursies bieden.  Als je bij een van deze ‘wirten’ afstapt ervaar je “de typische zuidelijke gastvrijheid, culinaire specialiteiten uit de regio’s en eersteklas services”. Denk maar aan gratis gebruik van het toilet, accommodatie voor één nacht, beveiligde stallingen en ‘droogmogelijkheid voor natte fietskleding’.

goodiebag toeristen fietsers

Dit jaar hebben de Wirten besloten tot een seizoensstartcampagne, die loopt van 30 april tot 15 mei 2022. Zij hebben een goodiebag voor toeristen gevuld met giveaways ter waarde van zo’n 300 euro, die – zo lang de voorraad strekt – verkrijgbaar is voor slechts 29 euro.

“In plaats van een weersafhankelijk kick-off evenement hebben  we dit jaar  gekozen voor een goodiebag-campagne van 16 dagen,” aldus Wirte-voorzitter Ferdinand Penker.

Lees ook:  Microsoft stuurt Swag box aan deelnemers virtuele conferentie

De goodiebag bevat:

  • consumptiebon twv 50 euro (inwisselbaar bij alle leden tijdens de promotieperiode)
  • 20%-kortingvoucher voor overnachtingen (max. 3 nachten)
  • Een Drauradweg Wirte Kookboek
  • Sporttas met trekkoord, donkerblauw, van Alps2Adria
  • Drinkfles van KLV
  • 3 maanden gratis verzekering bij het afsluiten van een Karinthische  ongevallenverzekering
  • Een Oost-Tirolse sjaal
  • Zadeldekje tegen de regen van de ÖBB
  • Sportdrank van Rauch Vruchtensappen en andere lekkernijen. 

De goodiebag kan je helaas maar begrijpelijk alleen in den vleze ophalen ten kantore van de Vereniging Drauradweg Wirte, p. a. Agentur Weitblick, Bahnhofplatz 2, Klagenfurt am Wörthersee, open op maandag t/m vrijdag, 8.m- 12 p.m. of telefonisch op afspraak.