Gereedschapskist welkomstpakket

Nieuwe medewerkers van dit bedrijf worden verwelkomd met een uniek welkomstpakket – een gereedschapskist vol mogelijkheden.

De perfecte start: gereedschapskisten als welkomstpakket voor nieuwe medewerkers bij DESTIL

Bij DESTIL weten ze dat de juiste gereedschappen de sleutel zijn tot succes in de bouw en industrie. Maar wat als we je vertelden dat deze gereedschappen / tools niet alleen op de bouwplaats van pas komen? De slimme pre-boarding specialisten van deze groothandel in bouwmaterialen weten hun tools in te zetten vanaf de allereerste werkdag van nieuwe medewerkers.

gereedschapskist welkomstpakket nieuwe medewerker destil

Een nieuwe medewerker van DESTIL deelt trots haar bedrukte gereedschapskist als welkomstpakket op Linkedin.

Voordelen toolbox als cadeauverpakking:

  1. Praktische verpakking
  2. Symbolisch cadeau (teamgeest)
  3. Duurzaam gebaar
  4. Betaalbaar en bedrukbaar

Praktische verpakking

De gereedschapskist als verpakking van een welkomstpakket is niet alleen symbolisch; hij is ook praktisch. Je nieuwe medewerkers ontvangen niet zomaar een lege kist, maar een kist gevuld met enkele essentiële kantoorbenodigdheden. Van pennen en notitieblokken tot een branded office swag. Een toolbox vol hebbedingen die ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om je werk succesvol te beginnen.

Teamgeest en inclusiviteit

Het gebruik van gereedschapskisten als welkomstpakket toont ook de nadruk op teamgeest en inclusiviteit. Net zoals verschillende gereedschappen samenwerken om een project tot stand te brengen, brengen verschillende mensen hun vaardigheden en perspectieven samen om een bedrijf te laten groeien. De gereedschapskist is een symbool van deze gezamenlijke inspanning.

Duurzaam gebaar

Ten slotte draagt DESTIL met dit welkomstpakket ook een steentje bij aan duurzaamheid. De gereedschapskist is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en herbruikbaar. Toch mooi dat je met een klein gebaar indirect de normen en waarden van je bedrijf kunt overbrengen.

Lees ook:  Wat is het boekstart koffertje?

Gereedschapskist bedrukken

Vanaf 100 stuks kun je deze gereedschapskisten bestellen inclusief bedrukking. Ze kosten ongeveer tussen de 6 en 8 euro per stuk, dus dat is een behoorlijk betaalbare verpakking. Omdat ze stapelbaar zijn nemen ze niet al teveel ruimte in beslag en kun je dus best een voorraadje aanleggen voor het komende jaar.

Kortom, bij DESTIL is het welkomstpakket meer dan alleen een slim welkomstgeschenk; het is een statement. Het staat voor wie ze zijn, waar ze in geloven en wat ze samen met hun personeel kunnen bereiken. 


Voorbeeld welkomstbericht nieuwe medewerker

Voor bedrijven actief in de bouwsector biedt een gereedschapskist een creatieve en passende manier om onboarding kits te presenteren. Dus je hoeft geen groothandel in bouwmaterialen te zijn om deze verpakking te gebruiken. Als je inspiratie zoek voor een brief met een symbolisch welkomstbericht dat past bij de toolbox kun je onderstaand bericht gebruiken:

Symbolische start van je nieuwe baan bij ons bedrijf

Deze gereedschapskist symboliseert meer dan alleen maar een handig welkomstgeschenk. Het staat voor de kernwaarden van ons bedrijf: efficiëntie, precisie, teamwork en groei. Het is een tastbare herinnering aan de avonturen die voor ons liggen en een belofte van de ondersteuning die je kunt verwachten van ons team. Samen zullen we bouwen aan een succesvolle toekomst!

Meer onboarding cadeau tips lees je in ons artikel: Warm welkom: 8 x perfect welkomstpakket nieuwe medewerkers