BYJU’S Welcome Kit nieuwe medewerkers

BYJU’S stuurt Welcome Kit naar nieuwe medewerkers voor succesvolle onboarding-ervaring

BYJU’S is India’s officiële sponsor van het nationale cricketteam, het grootste EdTech bedrijf en de maker van India’s meest geliefde school leer-app. Nieuwe medewerkers van BYJU’s ontvangen deze leuke welcome kit. 

Inhoud BYJU’S Welcome Kit:

  • Bedrukte rugzak ( merk Wildcraft)
  • Logo mok
  • Bedrukt notitieboek en pen 
  • Bedrukte jute tas voor lunchbox
  • Custom made buttons
  • ID card houder met logo lanyard

Succesvolle onboarding-ervaring

Dat het starten van een nieuwe job spannend is kan iedereen beamen. De indrukken, trainingen en informatie die nieuw personeel te verwerken krijgt tijdens de inwerkperiode (onboarding) kan daarom overweldigend overkomen. Zeker wanneer men (gedeeltelijk) thuiswerkt is een sterk inwerkproces super belangrijk. Dat is voor elk bedrijf anders, maar één ding mag nooit ontbreken. Een welkomstpakket! Dit tastbare gebaar in de vorm van company swag (bedrukte cadeautjes) helpt mensen om zich sneller thuis te voelen. 

Employer branding

En je verwacht het misschien niet. Maar met deze welkom kits creëer je als werkgever ook nog een positieve spin off in de vorm van employer branding. Foto’s vergezeld van dankbetuigingen komen regelmatig voorbij op social media kanalen zoals Linkedin en Instagram. Trots delen nieuwe collega’s hun ontvangen welcome kits en goodies. Waarop jij weer kunt reageren: welcome to the team! En dat wordt dan weer geliked.

Er zijn zelfs unboxing video’s van het welkomstpakket gemaakt:

Je eigen ‘Welcome Kit’ samenstellen?

Laat me raden, jij bent verantwoordelijk voor het onboarden van nieuwe medewerkers, en mag je ook het welkomstpakket samenstellen? Als je daar hulp en inspiratie bij kunt gebruiken zit je hier op het juiste adres. We hebben een uitgebreid artikel erover geschreven hoe stel je een degelijk welkomstpakket samen voor je werknemers? Daarin hebben we samengevat wat er in een onboarding kit zou moeten zitten. Ook vind je er enkele nuttige voorbeelden van bedrijven die geweldige onboarding-ervaringen hebben weten te creëren.