Waterbestendig notitieblok bedrukken

Een waterproof notitieblok voor al die briljante ideeën onder de douche

Zoek je een douche notitieblok, waterproof notitieblok of een soort whiteboard onder de douche? AquaNotes heeft de oplossing. Bestel op Amazon.de. Een iets grotere versie is van Luckies: Waterbestendig Notitieboek, te koop via Ditverzinjeniet.nl voor maar 11,87

Het bijgeleverde potlood kun je net als het notitieblokje gemakkelijk op je douchewand bevestigen met zuignapjes.

No more great ideas, down the drain!

AquaNotes

Als je een iets grotere versie zoek. Dan is er het Waterproof notitieboek van Luckies. Ook geschikt voor onder de douche of in de stromende regen. Want door het waterbestendige steenpapier en het speciale potlood blijven je notities haarscherp op het papier staan. Het boekje is 80 pagina’s dik.

Briljante ideeën: spoel ze niet weg, schrijf ze op een waterproof notitieblok!

Elke ochtend mediteer ik, bereid ik me voor op de dag, bedenk ik strategieën en denk ik aan nieuwe relatiegeschenk ideeën. Dat kan gebeuren terwijl ik geniet van een verkwikkende douche.

Maar als je niet uitkijkt spoelen die zeldzame gedachten zomaar weg. Ik kan het douche notitieblok daarom ten zeerste aanbevelen om geniale momenten vast te leggen in het moment!

Relatiegeschenk idee voor…

Je kunt dit douche notitieblok natuurlijk simpelweg bedrukken met je logo. Maar geef er een twist aan en bedenk leuke puzzels: sudoku in bad. Maak er een valentijnscadeau van: een romantische boodschap voor je partner achterlaten in de douche: “Vergeet niet de haren uit het putje te verwijderen lieverd!?”.

Lees ook:  Woodgeek uit Calcutta maakt bamboe relatiegeschenken voor Linkedin & Adidas

Misschien zijn je klanten actief in de watersport? Een waterproof notitieblok is ook een handige boot gadget voor vissers of zeilers. Tot nu toe is er nog geen 100% waterproof telefoon gemaakt, dus waarom niet? Notitieboeken blijven een gewaardeerd relatiegeschenk.