Lidl VitaMini spaaractie 2019

Lidl trekt opnieuw een blik VitaMini knuffels open voor hun spaaractie in 2019. Wat is er veranderd?

UPDATE 2 JANUARI 2020: Er is een nieuwe spaaractie: Lidl AquaMini

De pluche knuffels zien er niet alleen heel erg schattig uit, wat kinderen willen, ze weten ook álles over groente en fruit en komen in actie voor de wilde bij in Nederland. En dat willen ouders dan weer.

De vorige VitaMini spaaractie verscheen bij Lidl Nederland in 2018. Dit jaar komt Lidl met 9 nieuwe VitaMini’s. Lees alles over de Lidl VitaMini spaaractie 2019, een gave premiums met een positief verhaal.

Looptijd VitaMini spaaractie 2019
Deze spaaractie loopt van 01-01-2019 t/m 24-02-2019, deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk.

In de zomer van 2019 werd deze actie opnieuw herhaalt met een nieuwe spaaractie van Lidl: Gratis Vitamini Stickers

VitaMini kopen

Zijn de VitiMini’s uitverkocht? Geen probleem. Want wist je dat je vitamini’s ook gewoon via AliExpress kunt kopen?

Let op dat er XL varianten en echte mini varianten van de Vitamini te koop zijn.

€150,- boodschappen = gratis VitaMini

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Hiermee spaar je voor GRATIS Vitamini’s. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart en mag je een Vitamini naar keuze uitzoeken. Je kunt zoveel spaarkaarten inleveren als je wilt.

Funky disco knuffels

De VitaMini zijn kleine knuffles in de vorm van groente & fruit. Dit jaar gaat Lidl een klein beetje terug in de tijd. De 70ies om precies te zijn. Ondanks alle oer-hollandse namen van de VitaMini (Bobbie Bloekool en Martijn Mandarijn) heet de campagne namelijk: bloekool & the gang. Als je de clip bekijkt begrijp je de vergelijking met een van de belangrijkste funk/disco-bands: Kool & The Gang.

Lees ook:  Loyaltyprogramma Delhaize maakt gezond goedkoop

Bloemkool & The Gang! De VitaMini’s zijn weer terug. Ga jij ze ook sparen?

Lidl
Vitaminis 2019 bloemkool & the gang

Nederland Zoemt

Wat ook nieuw is dit jaar: extra aandacht voor de bijtjes. VitaMini Bibi Bij is de mascotte van deze extra actie. Lidl is aangesloten bij de campagne Nederland Zoemt. Een initiatief van Natuur & Milieu, Naturalis, IVN en Landschappen NL.

9 nieuwe VitaMini

Nieuw aan de VitaMini spaaractie in 2019 zijn de nieuwe figuurtjes. De negen nieuwe knuffels zijn ook het onderwerp van de nieuwe commercial.

Hoe werkt de VitaMini App?

De VitaMini App werkt erg simpel, hieronder de 3 stappen die je moet volgen. Met de Vitamini App duik je in de magische wereld van de VitaMini’s. Breng de knuffels tot leven, maak selfies, speel de spelletjes en leer interessante weetjes over groenten en fruit.

 1. Download de app


  App Store
  Google Play

 2. Scan je VitaMini

  Unlock je VitaMini door hem te scannen. Iedere VitaMini heeft een aangehecht kaartje met een scancode.

 3. Speel met de VitaMini’s


  Elke VitaMini heeft een eigen spel! Speel alle 17 uitdagende spelletjes en verdien zoveel mogelijk punten.
  Deze punten kun je inwisselen in de shop voor coole gadgets voor je karakter en items voor in je VitaMini-tuin!
  Je kunt ook een selfie maken met jouw favoriete VitaMini! Leer daarnaast interessante groente- en fruit weetjes en bekijk de heerlijkste recepten.

Als beste supermarkt in groente en fruit vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor een gezond eetpatroon. Met deze campagne doen we dat op een leuke en informatieve manier en laten we zien dat vers en gezond eten makkelijk en lekker is.

Marlijn Simons-Somhorst – Manager Corporate Responsibility & Relations
Lidl Nederland

Leverancier VitaMini

De knuffeltjes van deze spaaractie zijn geleverd door TCC Global. Een internationaal bureau gespecialiseerd in het maken van inspirerende, custom made marketingcampagnes.

Lees ook:  James Dyson Foundation Challenge Cards

Ze werken niet alleen voor Lidl. Ook supermarktketens Carrefour, Spar, Co-op en Intermarché hebben loyalty campagnes laten ontwikkelen bij TCC Global. Het doel: duurzame omzetgroei, een betere merkwaarde, en klant loyaliteit creëren.


Ben je zelf ook benieuwd naar de mogelijkheden van een spaaractie met premiums? Check hun website. Of lees verder op het blog onder de categorie premiums voor meer inspirerende cases. Zoals bijvoorbeeld de Fabeltjeskrant handpoppen van PLUS. Je eigen knuffel maken kan daarom ook een goed idee zijn als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor kinderen.