Bedrukte onderzetters Arive Alive

Deze promotionele onderzetters hebben een ontnuchterende werking.

Bedrukte onderzetters gemaakt van echte autowrakken dienen voor een ontnuchterende herinnering


St. Patrick’s Day-feestgangers in Toronto kwamen dit jaar oog in oog met een ontnuchterende boodschap bij de The Pipes and Taps Pub. De kroeg heeft hun gewone bierviltjes vervangen door bedrukte onderzetters gemaakt van echte autowrakken.

“Deze bedrukte onderzetters zijn gemaakt van auto’s die nooit thuis zijn gekomen en zijn een uitstekende herinnering aan mensen, dat er gevolgen zijn voor dronken rijden. “

Michael Stewart, Program Director bij Arrive Alive.

En het ging viral

Ze deden dit vorig jaar ook al in samenwerking met arrive alive DRIVE SOBER, een organisatie die tot doel heeft levens te redden door het voorkomen van rijden onder invloed. De inmiddels bekroonde, “Wrecked Car Coasters” brachten discussies over de hele wereld in gang. Het lokale initiatief ging viral. Om de bewustwording op het gebied van veiligheid en nuchter rijden aan te moedigen, deelde Arrive Alive dit jaar het dubbele aantal onderzetters uit.

Bedrukt

De onderzetters zijn gemaakt met behulp van een high-impact hydraulische pers om de stukken van de auto’s in de vorm van viltjes te drukken. De boodschap is met een laser op de onderzetters gedrukt: Deze onderzetter was vroeger een auto. Die auto is nooit thuisgekomen.. Sterk staaltje voorlichting!

bedrukte onderzetters gerecyclede auto wrakken drinken alcohol
Lees ook:  Strand kluisje vermomd als zonnebrandcrème