Theedoek bedrukken?

Voordelen en voorbeelden van theedoeken als relatiegeschenk

Theedoek bedrukken, borduren of geheel custom made geweven. 

Zelfs een theedoek kun je inzetten als relatiegeschenk. Bedrukt of geborduurd. Of beter nog, geheel apart voor je organisatie / merk geweven! Waarom is een bedrukte theedoek een goed relatiegeschenk? Drie voordelen van theedoeken als relatiegeschenk, en een paar mooie voorbeelden ter inspiratie.

1. Duurzaam

Mooie theedoeken en keukenhanddoeken gaan lang mee, zeker sinds iedereen wel een afwasmachine in de keuken heeft. Ze vormen zo een langdurige eyecatcher in je keuken. Zeker als je afwijkt van de saaie patronen en kleuren die je in elke keuken ziet.

2. Groen

En duurzaam zijn ze natuurlijk ook, als kiest voor ‘groene’ theedoeken. Gemaakt van biologisch geteelt katoen en van een leverancier die geheid geen kinderen of slaven inzet bij de productie. Let op de OEKO-TEX® certificering.

3. Kwaliteit

Ga voor katoenen twill met een gramgewicht van minstens 230 g / m2. Je theedoek weegt dan gemiddeld zo’n 80 gram. Dat past, als je het netjes opvouwt, nog steeds door een brievenbus trouwens.

Ga je theedoeken bedrukken, maar twijfel je over het ontwerp? Kies voor een opvallend motief. Bijvoorbeeld het beeld dat past in je meest recente campagne! Of gewoon je eigen logo en huisstijl natuurlijk. En verwerk er een mooi detail in, zoals een hanglus in contrasterende kleur.

Voorbeelden custom made theedoeken

Een paar voorbeelden speciaal gemaakt voor de kunstwereld. Een fraaie limited edition theedoek. Speciaal ontworpen ter ere van het 25 jarig bestaan van de Kunsthal in Rotterdam.

Studio Van Eijk & Van der Lubbe (die maken meer leuke dingen!) ontwierp deze fraaie twist van de klassieke theedoek voor het nationaal Archief. En eerder maakten ze grappige theedoeken voor Textielmuseum Tilburg.

In het traditionele Brabants Bont zijn afbeeldingen verweven van bekende internationale gebouwen. Denk aan het Amerikaanse Vrijheidsbeeld, het Atomium in Brussel of de scheve toren van Pisa.

En ook via het textielmuseum worden interessante voorbeelden gemaakt. Zoals deze voor het van Gogh museum door Bij Hendrik:

Lees ook:  Zomer aanbieding: SeatZac bedrukt met logo
van gogh theedoek museum cadeau relatiegeschenk

Theedoek als relatiegeschenk, incentive of premium

Creatief gebruik van materialen & high-quality afwerking. Begin van dit jaar is dat is één van de belangrijkste 7 relatiegeschenk trends voor 2020. Vertaal dat idee naar een super stijlvol bedrukte theedoek, van goede kwaliteit. En je hebt een leuk cadeau voor de thuiskok en foodies. Thee- of keukendoeken zijn een mooi premium (als verrassing) voor abonnees van je foodbox service. Of gebruik een gratis bedrukte theedoek als incentive bij aankoop van bakproducten of een abonnement op je tijdschrift.