Drone als relatiegeschenk

Drone als het ultieme relatiegeschenk voor de gadget freak

Als ik zeg drone, dan denk jij vast niet direct: relatiegeschenk. Maar denk er eens over na. Eigenlijk is dit een perfect cadeau voor tech nerds en gadget freaks.

Wanneer kun je een drone als relatiegeschenk geven?
– aankoop stuk land / landhuis
– dure vakantie (luxe cruise)
– klant sluit grote deal met leverancier waarbij de drone functioneel kan worden ingezet bij de dienstverlening (beveiliging, bestrijdingsmiddelen, inspecties, bezorging van goederen, lucht fotografie of hulpdiensten (ambulance drone).

Veelzijdig cadeau

Het aantal toepassingen waarvoor drones kunnen worden ingezet blijft groeien. Van entertainment (spectaculaire lichtshows) tot het monitoren van gewassen (agrarische sector) en zelfs het opsporen van crimineel gedrag. Je kunt een drone namelijk uitrusten met allerlei technische accessoires.

Technische snufjes

drone relatiegeschenk idee tech gadget accessoires

Het is super interessant om te zien wat voor drone accessoires er te koop zijn. Waarschijnlijk gaat jouw klant zijn relatiegeschenk drone echter gewoon gebruiken om gave selfies te maken. Of om een vakantie super gaaf te documenteren. Wie weet?

Zo kun je drones uitrusten met een radiometrische thermische camera met vijf smalle banden met hoge resolutie. Daarmee kan je drone geavanceerde thermische, multispectrale en hoge resolutie beelden in één vlucht produceren voor geavanceerde analyses over je achtertuin… Ik bedoel maar.

Duur geschenk

De goedkoopste drone, scoor je voor een paar tientjes. Maar eerlijk is eerlijk. Dat zal niet veel soeps zijn. En een slecht bestuurbaar relatiegeschenk. Of nog erger: één die crashed! Dat wil je niet. De serieuzere modellen (merk: DJI ) kosten toch wel ongeveer 500 euro. Al heb je ze ook van enkele duizenden Euro’s. Duur dus.

Lees ook:  Super Glanzende bonbons - origineel chocolade cadeau

Drone bedrukken

Eventueel kun je ook een drone laten bedrukken met je logo. Dat is wel een goed idee. Want op die manier zal je klant niet snel vergeten, aan wie hij dat luxe cadeautje ook alweer te danken had.