Boompje cadeau bij de aanschaf van een auto

Klant bedanken én de effecten compenseren van CO2-uitstoot? Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen geeft een boompje cadeau bij de aanschaf van auto.

boompje cadeau autodealer opel lvs klimaatcompansatie

Een geslaagd relatiegeschenk idee voor autodealers die graag iets origineels cadeau willen geven. Al is het dan misschien een druppel op een gloeiende plaat van de automotive industrie. Het is een positief voorbeeld, want ik vind een boom cadeau geven een mooi gebaar.

De boom symboliseert de eerste 10.000 kilometer van de auto en staat voor een bloeiende toekomst.

Bron: LVS

Symbolisch geschenk

Het boompje dat klanten cadeau krijgen van de autodealer, staat symbool voor hun relatie met de klant. De boom is een cadeau dat door de tijd meegroeit. Naast investeren in hun klanten, investeert de West-Friese Opel dealer ook in een duurzame toekomst.

Wist je dat één stadsboom net zo veel stikstofdioxide en fijnstof kan vasthouden als veroorzaakt wordt door 10.000 kilometer met de auto te rijden? Een gemiddelde boom verwerkt jaarlijks zo’n 24 kilo CO2. 

Klimaatcompensatie

Opel streeft ernaar een toonaangevend automerk te zijn dat vooroploopt in de ontwikkeling van duurzame, CO2-neutrale mobiliteit. Van der Linden van Sprankhuizen investeert graag in de toekomst. Bijvoorbeeld door gebruikte banden, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen op een milieuvriendelijke wijze af te voeren. Bij een reparatie hebben klanten niet alleen de keuze uit een leenauto, maar ook uit een (elektrische) fiets.


Meer duurzame relatiegeschenk ideën vind je in de categorie duurzaam.

Lees ook:  Chocolade hart bedrukken: vanaf 1 stuk