Opblaasbare zitzak gekte: de air lounger business is booming

Tip: de goedkoopste opblaasbare zitzakken vind je op Aliexpress! En ook Amazon.de (gratis verzending naar NL)

Hoe je ze ook noemt: opblaasbare zitzak, air lounger of air sofa. Het is niet even een hype. Dit is booming business!

Stranden, parken, festivals, campings en picknicks over de hele wereld, worden langzaam maar zeker overspoeld met de opblaasbare zitzak. Deze gadget is de nieuwste uitvinding op het gebied van chillen in de natuur.

Booming business

Ik zag deze nieuwe lucht zitzakken al jaren geleden voorbij komen. Vorig jaar lagen twee leveranciers met elkaar in de clinch. In april las je al over de goedkope lucht zitzak op deze site. Ze wonnen dit jaar een publieksprijs op PromZ Live in de categorie sport/outdoor. En terecht. Een air lounger bedrukken kan al vanaf 100 stuks. Maar ook in kleinere oplages zijn er bedrukkings mogelijkheden. Aanbieders van de opblaasbare zitzakken zijn deze zomer ineens overal! Je kut ze ook goedkoop per stuk bestellen op Aliexpress.

Bedrukken:Dankzij afspraken met de importeur kun je via ons de SeatZac bedrukt bestellen.
Vraag direct een offerte aan: Snel geleverd & gratis ontwerp

Zomaar een paar voorbeelden:

Uit Canada komt de CozyBag ze noemen het een air couch of air sofa. Een Duitse startup genaamd LayBag noemt het een inflatable air-sofa. En uit Nederland de chill bag van SeatZac. Wat dacht je van ‘opblaasbare hangmat lounger’ Chillbo Baggins (Inflatable Hammock Lounger), bedacht door een groepje backpackers. Of de CHILLAX opblaasbare lounger en de PouchCouch (USA).

Verschillen

De verschillen tussen de verschillende merken air loungers zitten hem in de kleine details. Denk bijvoorbeeld aan een zonnescherm, handige vakjes voor je smartphone, eten en drinken, tijdschrift of boek. Maar let ook goed op de kwaliteit van het materiaal dat is gebruikt. Het is een soort ballon, dus hij kan altijd lek gaan op een scherp steentje.

opblaasbaar zitzak cozybag canada
Credits: CozyBag
opblaasbaar zitzak laybag duitsland
Credits: LayBag
opblaasbare zitzak chilbo baggins camouflage
Credits: Chilbo Baggins
chilbo bagginsopblaasbare zitzak air lounger usa
Credits: Chilbo Baggins
opblaasbare zitzak chilbo baggins
Credits: Chilbo Baggins
opblaasbare zitzak chillax strand
Credits: Chillax
lucht zitzak relatiegeschenk idee festivals en events
Credits: SeatZac