seatzac met logo chillbag bedrukken

Dit is hem: het beste relatiegeschenk idee voor 2018! Al zijn wij natuurlijk al wat langer fan van deze geweldige zomer gadget: de opblaasbare zitzak. Het is nu echt 100% zeker. De lucht zitzak is niet meer weg te denken bij een picknick in het park, een festival bezoek, dagje strand of in je achtertuin.

Allles wat je wil: Seatzac met logo bedrukt (vanaf 18,50 incl. bedrukking)

Ontvang direct een offerte met specs en een gratis impressie. Laat door ons de Seatzac met logo of beeldmerk bedrukken en scoor met deze hippe & trendy lucht zitzak! Geen formulier te zien? Klik hier voor de complete webite.

  seatzac met logo strand relatiegeschenk 2018
  Hebben, Hebben , HEBBEN!!!!

  Hét hipste kerstgeschenk of relatiegeschenk van nu!

  het zomer relatiegeschenk 2018 seatzac met logo
  Chill als een baas

  Het beste relatiegeschenk met thema zomer is dit jaar zonder twijfel de Seatzac! De compacte en super comfortabele lucht gevulde chillbag. Je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. En je hangt gewoon als een baas! Hét hipste kerstgeschenk of relatiegeschenk van nu!

  Tips voor bedrukken

  Je kunt dit perfecte zomer relatiegeschenk – Seatzac met logo – bedrukken met een logo maar natuurlijk ook een andere opdruk. Zoals een tekst of je beeldmerk. Voordat wij voor het bedrukken van de Seatzac met logo een goede prijs kunnen berekenen, moeten wij weten uit hoeveel kleuren je logo of gewenste opdruk bestaat.

  Weet je dit (nog) niet, of twijfel je. Stuur ons dan je logo per e-mail, dan geven wij advies. Je kunt kiezen voor het bedrukken van een zwart/wit logo op de Seatzac (meestal 1 kleur bedrukken, en dus goedkoop) of met PMS kleuren waaruit je logo is opgebouwd (vaak 2 tot 3 kleuren). Een full color logo op de Seatzac raden we af. Het mooiste effect verkrijg je toch met 1 kleur bedrukking.

  Lees ook:  Lucht zitzak kopen; hier moet je op letten

  Extra bedrukking tip: bedruk het tasje waar de Seatzac in verpakt zit met je logo. Dan ben je niet alleen in beeld tijdens het chillen, maar ook daarvoor en erna.

  Hoe werkt het ook alweer?

  Zo vul je de SeatZac met lucht:

  1. Schud de SeatZac eerst goed uit.
  2. Een SeatZac bestaat uit 2 aparte luchtzakken. Vul eerst 1 zak door met de opening naar lucht te ‘happen’.
  3. Sluit de opening steeds zo snel mogelijk zodat de lucht niet ontsnapt.
  4. Vul, als de eerste zak goed vol zit met lucht, de tweede zak op dezelfde manier.
  5.Rol de Seatzac 4x op om de ideale vorm en luchtdichtheid te creëren en klik de sluiting dicht.

  Chillen maar!

  Kleine aantallen

  Wil je 1 of een paar seatzacs bestellen? Dan kun je het beste bestellen via Bol.com. daar zijn ze het goedkoopst.

  Geschreven door

  Sebastiaan Spits

  Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat. In het verleden ben ik zelf jarenlang actief geweest in de relatiegeschenkenbranche, dus ik ken de uitdagingen en kansen als geen ander.