Mega chocolade paashaas (65cm)

Alleen voor hele grote chocoladeliefhebbers! Mega chocolade Paashaas van 65 cm. Gemaakt van de beste Belgische chocolade.

Groter dan een rolkoffer: mega chocolade paashaas

Dit is indrukwekkend. Wel eens een chocolade paashaas gezien van 65 centimeter? Klopt die zie je niet vaak! Een mega grote chocolade paashaas is een indrukwekkend stuk chocolade in de vorm van een paashaas. Een opvallend oversized paasgeschenk verpakt in een cellofaanverpakking met een feestelijke strik.

super grote chocolade paashaas afmetingen

Maak een Extra Extra Large indruk op je klanten of collega’s met deze mega grote chocolade paashaas. De joekel kan ook dienen als een indrukwekkend ‘centerpiece’ voor een paasfeest, paasbrunch of als een uniek en speciaal relatiegeschenk voor dierbare klanten.

Gratis verzending bij een bestelling vanaf 13 stuks.

Bestel € 48,50 (52,87 Incl. btw) 

Afmetingen

Chocolade paashazen kunnen variëren in grootte. De gemiddelde afmeting van een chocolade paashaas is rond de 20 centimeter. Ga een op zoek naar een maatje groter kom je uit op een haas van 26 tot 36 centimeter. Dan heb je het al over een stuk chocolade van een halve kilo. Maar deze mega paashaas is aanzienlijk groter dan een normale chocolade paashaas. Met een afmeting van 65 x 23 cm zie je deze choco haas niet zo snel over het hoofd!

super grote chocolade paashaas

Groots, kolossaal en verbazingwekkend relatiegeschenk

FUN FACT. Zij die in de paashaas geloven, weten dat de echte haas (Lepus europaeus) 50 tot 65 centimeter groot kan worden. Deze chocolade variant komt daarom het dichtst in de buurt van the real thing.

Handgemaakte paaschocolade

De super grote paashaas wordt met de hand gemaakt van hoogwaardige Belgische Callebaut chocolade. Kenmerkend voor dit type chocola is de gladde textuur die smelt in je mond. Je hoeft niet te kiezen tussen melk, puur of witte chocolade, want deze paashaas is uitsluitend beschikbaar in gemarmerde chocolade: wit en melk. Hij is versierd met details zoals oren, ogen, neus en een staart.

Lees ook:  Paaschocolade bestellen: grote aantallen & snel leverbaar

Een heerlijke traktatie om te delen met collega’s op kantoor. Waarschuwing: de haas breekt nooit in eerlijke gelijke delen! Als ‘eerlijk delen’ een uitdaging voor je team is, dan adviseer ik Paaseitjes in een glazen pot.