Complimenten van Chocolade

Het Franse Carrécao laat je persoonlijke boodschappen sturen op – een tablet heerlijke chocolade!  De twee inventieve jonge oprichters Sybille Bogdanski en Florentin Ruffie zijn  gediplomeerde banketbakkers en chocolatiers. 

Ik had altijd thuis met mijn moeder gebakken en daarom wilde ik graag banketbakker worden. Florentin was chocolade-fanaat. Vanuit die gezamenlijke passie  besloten we een eigen bedrijf te starten. En ons te specialiseren in het maken van gepersonaliseerde chocoladetabletten.

chocolade complimenten print

Een uniek choclade concept 

Van start gegaan in december 2021, verkopen ze nu met veel succes via internet door heel Frankrijk en België op maat (op)gemaakte plakken chocolade. Hun USP: ze investeerden in een machine die computergestuurd elk gewenst patroon  op het basis-tablet ’drukt’.

Aanvankelijk vooral voor particulieren en particuliere gelegenheden. Maar al snel meldden zich ook bedrijven en organisaties die een apart relatiegeschenk wilden laten maken. Er zijn inmiddels 80 verschillende patronen beschikbaar op 6 verschillende smaken chocola. Op deze basis ( natuurlijk ecologisch enz!) worden dan je eigen boodschappen en logo’s etc  geprint.

Nederland

In Nederland kennen we tot dusverre bij mijn weten alleen maar de mogelijkheid om met losse chocolade letters boodschappen te ‘schrijven’ en versturen. Bijvoorbeeld via yoursurprise of deze geinige chocolade boodschap in telegram vorm. Afgezien van unieke creaties van maitres chocolatier natuurlijk…

Lees ook:  Chocolade boodschap versturen met chocolade telegram