Paaseitjes in glazen pot

UITDELEN!!!! Een beetje paasbaas deelt uit bij het koffiezetapparaat. Verras je relaties of collega’s met paaseitjes in een glazen pot!

Glazen pot met paaseitjes als leuke paasattentie voor personeel en klant

Profiteer van aanbiedingen van voorraadpotten en koop direct 2, 4 of 10 kilo paaseitjes verpakt in glazen pot. De pot met eitjes is een leuke binnenkomer voor je accountmanager rondom de Paasdagen. Maar behalve zakelijke relaties kan een grote pot met paaseitjes ook een voordelig paasgeschenk zijn voor je personeel. Zet hem bij de koffiecorner, of de ingang van je winkel / kantoor. En als ze populair zijn, vul je de stijlvolle voorraadpotten met paaseitjesgemakkelijk aan met een bulkverpakking eitjes.

Aanbiedingen

Verras collega’s en relaties met paaseitjes in glazen pot, de mooiste aanbiedingen heb ik gevonden via Bol.com

Deze is ook origineel, een houten doos gevuld tot 10 kilo Milka paaseitjes!

Hoeveel chocolade paaseitjes per persoon?

Nu vraag je jezelf natuurlijk af: hoeveel kilo chocolade eitjes heb ik nodig? Dat hangt natuurlijk af van wie je het vraagt, die dingen zijn ook hartstikke verslavend! Uit onderzoek blijkt dat we in Nederland 47 paaseitjes (Bron: RTL) per jaar eten. Dat moet al een beetje een indicatie geven. Een chocolade eitje weegt tussend e 7 en 8 gram per stuk, dus in een kilo paaschocolade zitten ongeveer 125 tot 150 paaseitjes. Als je zeker wilt weten dat je niet te veel of te weinig paaseitjes bestelt, ga dan uit van 5 paaseitjes per persoon.

Rekenvoorbeeld. Stel er werken bij jullie 45 mensen op kantoor. Dan heb je: 45 x 5 = 225 paaseitjes nodig. 225 x 7 of 8 gram is omgerekend 1,5 tot 1,8 kilo.

Lees ook:  5 x origineel kerstgebak cadeau

Voorraadpotten met paaseitjes: ideaal uitdelen

Wat zo leuk is aan het paaseitje als relatiegeschenk? Dat is simpel: je kunt het gemakkelijk uitdelen. Daarmee maak je de ontvanger van je relatiegeschenk direct geliefd bij collega’s op kantoor. Makkelijk scoren! Bedrukte taarten zijn ook leuk hoor, maar denk ook aan het gedoe met vorkjes, servetjes, afwas etc. Veel praktischer zijn de verpakte chocolade eitjes.

Paaseitjes grootverpakking

De prijs per kilo paaseitjes verschilt uiteraard per merk. Zo heb je een kilo voor €14,99 (Milka, Côte d’Or) of de duurste € 19,91 (Tony’s). Ik zou toch eerder kiezen voor een bekend A-merk in plaats van een grootverpakking non-brand staniol eitjes. Je paasgeschenk is toch een visitekaartje van je bedrijf, of in het geval van personeelsgeschenken een blijk van waardering. Daar zou je niet op moeten willen bezuinigen.

B-corp gecertificeerd relatiegeschenk

Als je kiest voor de paaseitjes in glazen pot van Tony, dan betaal je iets meer per kg. Want de fabrikant Tony’s Chocolonely is een gecertificeerd B Corp leverancier. Dat betekent dat het merk zich aantoonbaar inzet voor een betere wereld (lees meer over B-corp relatiegeschenken).

Waarom zijn het ‘staniol’ eitjes?

Als je zoekt naar grootverpakkingen chocolade eitjes, zul je ongetwijfeld ook de term ‘staniol eitjes’ zijn tegengekomen. Maar wat betekent staniol? Stanniool of staniol, ook bladtin of tinfolie genoemd, is zeer dun gewalst tin wat als verpakkingsmateriaal gebruikt wordt. Dus de naam ‘staniol eitjes’ is simpelweg een verwijzing naar het verpakkingsmateriaal. Maar uiteraard worden de eitjes van tegenwoordig niet in echt tinfolie verpakt. Veel gebruikelijker, veiliger (tin is niet goed eetbaar) en goedkoper is: aluminiumfolie.

Lees ook:  (Goedkoop) Gepersonaliseerde merci chocolade met naam

Sommige oude wijnflessen hebben nog wel een staniol huls om de kurk. Daarom is het gebruikelijk om vanuit het oogpunt van veiligheid en smaak, altijd de huls / capsule af te snijden onder het randje van de flessenhals zodat deze niet in aanraking komt met de inhoud van de fles.