Lelijke mokken, truien en sokken

Kerstgeschenk tips voor mensen die slechte smaak en humor weten te waarderen. Ik ben vóór!

Je kunt zo’n foute kersttrui halen, maar wat is er nog beter? Op de één of andere manier wordt tijdens de Kerstdagen toch alles getollereerd. Dat is goed nieuws. Want dit betekent dat je ongestraft een super lelijk kerstgeschenk kunt geven, en ermee wegkomt! Iedereen kent de kersttruien en sokken al dus daarom even een paar originele kerst gadget tips.

Lelijke mokken

De lelijkste Kerst mokken voor de koude wintermaanden! Elke ugly beker heeft een lelijk gezichtje met bijpassende muts. In de lelijke beker zit een mix waarmee je je eigen chocolademelk kunt maken. Kies jouw favoriet en geniet! Bestellen kan hier.

• 4 lelijke varianten: verongelukt rendier, trieste pinguïn, lozer kerstman en goor koekmannetje
• Inclusief mix voor chocolademelk
• Ongelooflijk lelijk mutsje bij elke variant

Iridescent / regenboogkleurige bekers
Woorden schieten te kort. Het is de mooiste lelijke beker die ik ooit heb gezien. En toch blijkt deze ‘kleur’ trendy. Blijkbaar is het hip, net als de bizarre regenboog trend van vorig jaar. Bestek, dienbladen, heupflacons en zelfs stoelen zijn nu allemaal gehuld in een multicolor laagje. De kleur verandert als je de mok beweegt. De holografische mok van Fizz ziet eruit alsof hij in een laagje olie is gedoopt, wat schittert in de zon. Bestel via Ditverzinjeniet: Voor 22:45 uur besteld, morgen geleverd

Hashtag mok #NSFW #OMG
Drinkt je collega het zwart? Met 2x suiker of was het een latte met dubbel espresso shotje? Schrijf je koffie recept direct op de Hashtag mok van Kikkerland. Dan vergeet je nooit meer welke beker van wie is. En wat erin moet. #handigeoplossing #ookbestlelijk #hoesneldenkjedatdiestiftkwijtis – Nu meteen bestellen? Voor 22:45 uur besteld, morgen geleverd

Mok met Opslagruimte voor Koekjes
Feeling like Katrina with no fema. Like Martin with no Gina. Like a flight with no visa. Koffie zonder koekje het is niet hetzelfde. Koekjes en koffie horen gewoon bij elkaar. Daarom hebben ze deze bekers gemaakt met opslagruimte voor een koekje! De redelijk lelijke beker heeft de vorm van een gezicht gekregen. Zijn oor doet dienst als handgreep en hij heeft een mondje dat duidelijk wel raad weet met koekjes… nom, nom, nom!

Lees ook:  Geurkaarsen bedrukken met je logo (top 3)

koekjes mok koffiebeker met koekjes houder

Kerstmuts Met Baard

Doen het goed op kerstborrel selfies. Vier kerst vanaf nu dus in stijl. Steel de show met deze lelijke Kerstmuts Met Baard en voel je eventjes een echte Kerstman! Hier verkrijgbaar.

• Lekker warm, gebreide kerstmuts
• Inclusief baard om de onderkant van het gezicht warm te houden
• One size fits all

lelijke kerstmuts met baard

Kerstverlichting Telefoon Oplader

Volkomen zinloos, maar oh zo leuk. Voor zowel de kerstliefhebbers en de smartphonefanaten is de Kerstverlichting Telefoon Oplader deze kerst dé kerst gadget! Bestel ze online, zolang de voorraad strekt.

– 10 lampjes in 5 feestelijke kleuren
– Je telefoon opladen met een kersttintje
– Geschikt voor iPhone en Android

kerstverlichting telefoon lader kabel kerstgeschenk

Gadget Kerstpakket XXL

Pak lekker uit met de kerst. Als je all-in wilt gaan kies dan voor dit gadget kerstpakket XXL. Het is gevuld met allerlei domme kerstcadeautjes die zorgvuldig zijn samengesteld. Het ideale lelijke kerstgeschenk. In dit pakket zitten ook nutteloze kerstgifts en gadgets tussen die het leven toch net wat makkelijker en leuker maken. Deze leuke kerstpakketten zijn ook ideaal om onder de boom te zetten. Je kunt iedereen een kerstcadeautje uit het Mega Kerstpakket XXL laten grabbelen of je kunt dit doen aan de hand van een dobbelspel!

Inhoud: Vinyl Placemat, Bierpong Matras, Unicorn Slippers, Mermaid Taupe, Emoji Kussen Cat, Keyboard Cups Black, Cupcake Pillow, Grass Head, Can Crusher, Ace Opener, Hand Spinner, BBQ Smoker Box en een Scratch Map.

Tip: Er is ook een gadget kerstpakket speciaal voor mannnen en vrouwen samengesteld.

mega lelijk gadget kerstpakket