Stijlvol & klassiek relatiegeschenk: pen + notitieboek + leren omslag

Klassiek relatiegeschenk gemarmerd notitieboek pen leren omslag zwart
UPDATE: Helaas is dit project inmiddels (31 maart 2017) geannuleerd.

Een sobere pen en een zwart gemarmerd notitieboek in een stijlvol leren omslag.

Heb je wel eens een briljant idee in je gedachten. Maar geen pen en papier bij de hand om het op te schrijven? Tegen de tijd dat jij je telefoon uit je zak hebt gevist, je hem opent, de juiste app vindt, of naar de computer rent, is dat (zeldzame) geniale idee verdwenen. Okay dat is frustrerend. Dit (handgemaakte) relatiegeschenk idee biedt een stijlvolle oplossing!

“There are a thousand thoughts lying within a man that he does not know till he takes up the pen to write.”
― William Makepeace Thackeray

It’s classic

Zoek je een klassiek relatiegeschenk? De pen is – zonder twijfel – een klassieker in de relatiegeschenkenbranche. De relatiegeschenk pen is nog altijd het meest klassieke relatiegeschenk. Ook notitieboeken blijven – ondanks handige apps en smartphones – razend populair.

Niet standaard

Ik weet dat je graag met een origineel geschenk voor de dag wilt komen. Dus als je dan toch kiest voor de pen, of het notitieboek, kies dan iets zeldzaams. Deze geschenkset ga je niet snel tegenkomen in een standaard relatiegeschenk catalogus. Dat is zeker.

Binnenkort verkrijgbaar via Kickstarter

klassiek relatiegeschenk notitieboekjesKlassiek relatiegeschenk wit gemarmerd notitieboek pen leren omslag wit zwartKlassiek relatiegeschenk wit gemarmerd notitieboek pen leren omslagKlassiek relatiegeschenk gemarmerd notitieboek penKlassiek relatiegeschenk gemarmerd notitieboek pen leren omslagKlassiek relatiegeschenk notitieboek leren omslagKlassiek relatiegeschenk notitieboek pen leren omslag

Verge uit Oekraïne

Verge is een bedrijf uit de stad Zaporizja aan de Djepr in Oekraïne. Bekend van ZAZ (de belangrijkste autofabrikant van Oekraïne) en Motor-SichZe (vliegtuigfabrikant). Bij Verge hebben ze ambities. Ze willen verder gaan dan het maken van gewone lederwaren. Ze willen leren producten ontwerpen die een uniek deel van je dagelijkse leven worden. Alle producten van Verge worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Zorgvuldig met de hand genaaid met veel aandacht voor elke steek en passie voor leer. Resultaat: een klassiek relatiegeschenk en mooie, goed uitziende, unieke, natuurlijke producten.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.