Draadloos laden; inductie powerbank bedrukt met je logo

Draadloos opladen via magnetische inductie. Deze fraai vormgegeven inductie powerbank is ideaal om te bedrukken met je logo.

Je hoeft je telefoon niet aan te sluiten met een stekker. Gewoon op je inductie powerbank neerleggen en je telefoon laadt vanzelf op. Zonder snoer!

Trendsetter

3 bamboe inductie powerbanks bedrukt met logo

Een inductie powerbank die mobiele apparaten draadloos oplaadt, werkt met Qi-technologie. Qi-technologie is de nieuwe standaard die wereldwijd gebruikt wordt voor het draadloos opladen. Vele groten merken, zoals Samsung, LG en HTC, maken al gebruik van de techniek. Deze techniek is ontwikkeld door Wireless Power Consortium. Qi spreek je uit als ‘chi’. Het Chinese woord voor natuurlijke energie.

Deze technologie laadt smartphones op door middel van inductie en maakt gebruik van magnetisme. Zowel de oplader als de smartphone zijn voorzien van een spoel die respectievelijk een elektromagnetisch veld uitstralen en ontvangen. Lang niet alle smartphones zijn voorzien van Qi-ondersteuning. Er zijn adaptors (tegen een meerprijs) verkrijgbaar voor modellen zoals Iphone en Samsung. Vandaar ’trendsetter’. Meer info vind je op de site van Bright.

Waar haal je het vandaan

Dit relatiegeschenk idee komt uit de koker van CITIZEN GREEN. Het Franse merk metde grootste collectie biologische en duurzame relatiegeschenken en promotieartikelen. Alle producten worden geproduceerd uit biologische en/of duurzame grondstoffen. En wat hun collectie bijzonder maakt is het oog voor detail en design. Waardoor zelfs een simpele canvas tas of bamboe rekenmachine er hip uit kan zien.

relatiegeschenk inductie powerbank bedrukken met logo
Voorbeelden van bedrukte inductie powerbanks – CITIZEN GREEN

Offerte

Ook vet deze draadloze bamboe oplader. Middels gravering kun je ze suptiel van een logo of slogan voorzien. Staat mooi in elk interieur.

Lees ook:  Draagbare iPhone standaard. Polsbandje RYST
draadloze oplader bedrukken bamboe lader met logo

3 gedachten over “Draadloos laden; inductie powerbank bedrukt met je logo”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.