Bedrukte draadloze opladers: 4 voorbeelden

Draadloze opladers zijn dé trend op het gebied van relatiegeschenk gadgets voor de komende jaren

Maar dat wist jij al, anders klikte je niet rond op dit extreem hippe relatiegeschenken blog. Inspiratie nodig voor bedrukking van je nieuwste tech gadget? Check deze 5 bedrukte draadloze opladers van het Engelse bedrijf usb2u.co.uk.

De draadloze oplader is een geweldig relatiegeschenk gadget geschikt voor de meeste moderne smartphones. Met de ingebouwde QI-oplaadtechnologie, werkt dit apparaat met de meeste smartphones die inductie opladen ondersteunen, waaronder de nieuwste iPhone 8, iPhone X en Samsung Galaxy S8.

Sneller opladen

Er zijn twee variaties op dit product beschikbaar. De Standard Charge en de Quick Charge 2.0. De laatste draadloze oplader heeft een snellaadfunctie van Qualcomm geïntegreerd, waardoor het opladen van apparaten iets sneller gaat.

Bedrukken: powerfull branding

Het midden van de draadloze oplader kan in full colour bedrukt worden. Het biedt daardoor tal van branding mogelijkheden voor bedrijven. Je draadloze lader bedrukken met een logo of foto kan ik je alleen aanraden wanneer het geschenk ook een promotioneel doel heeft. Wanneer je de draadloze opladers uitsluitend wilt inzetten als relatiegeschenk, zou ik het logo weglaten. Of anders heel subtiel op de achterkant laten verwerken.


bamboe draadloze oplader bedrukt met logo

Tip: Benieuwd naar de kosten van een draadloze oplader bedrukt met je logo? Vraag direct een offerte aan. Gratis en vrijblijvend.

Bedrukte draadloze laders met LED

Deze wireless chargers hebben ledverlichting en ledprinting. Als deze aan staan lichten bepaalde delen dus op, super cool effect! De koplampen van een auto bijvoorbeeld of jouw logo.