Heinz Packet Roller tegen verspilling

Deze sleutelhanger knijpt de laatste druppel saus uit een wegwerp portiezakje ketchup

In de categorie – onnozele promo producten… Deze promotionele sleutelhanger van Heinz helpt mensen de laatste druppel uit een portie zakje tomatensaus te persen. Het ding heeft zelfs een “packet corner cutter”. Is het een briljante lifehack tool die ons irritante vlekken in kleding en restjes ongebruikte saus gaat besparen?

Duurzame gadget

Enerzijds vermindert het de verspilling van saus. Aan de andere kant. Waarom moeten we überhaupt wegwerpzakjes gebruiken om saus op ons eten te krijgen? Er zijn ook duurzamere alternatieven zoals eetbare vegan builtjes gemaakt van notpla. Maar voor je direct denkt dat dit het zoveelste voorbeeld is van onnodig plastic strooigoed. Weet dat mensen er $5.70 voor moesten betalen! Ze waren snel uitverkkocht, en enkele maanden later ruim het tienvoudige waard op ebay.

heinz ketchup packet roller ebay

Producteigenschappen

  • Packet corner cutter 
  • Zakformaat ontwerp
  • Past op alle sleutelhangers
  • Werkt met diverse sauzen

Verspil geen druppel meer

“Er zijn maar weinig dingen beter dan de onmiskenbare smaak van HEINZ en genieten van een maaltijd met familie en vrienden. Onze pakjes brengen de magie van het eten, ongeacht waar mensen hun hamburger en frietjes eten, maar het uitpersen van elke druppel is geen gemakkelijke opgave.” lezen we in hun persbericht.

100% sauce extraction for 100% sauce satisfaction.  That’s the Heinz Packet Roller.

De HEINZ Packet Roller is speciaal ontwikkeld voor de ketchup fans van Heinz. Als kun je ook kleine zakjes mosterd en mayonaise efficiënt uitpersen. Alles aan deze gadget is ontworpen om ervoor te zorgen dat de laatste druppel nooit meer verloren gaat.

Lees ook:  Geinige Elon Musk gadgets

Credits

Creatievelingen in het New York kantoor van Wieden + Kennedy ( WKNY) ontwikkelde in opdracht van Heinz deze geinige sleutelhanger. Volgens hen is de Heinz Packet Roller de grootste ontwikkeling in de geschiedenis van wegwerp portieverpakkingen. Ze hebben ook een kantoor in Amsterdam.