Duvel bucket hat

Duvel, een biermerk dat soms voorop loopt in innovatie en creativiteit, heeft opnieuw bewezen waarom het zo’n geliefd merk is onder liefhebbers van lekker bier én … mode. Inspelend op de Gen Z fashion trend, de ‘bucket hat renaissance’, besloot Duvel op slimme wijze in te haken en een uniek promotioneel product in te zetten voor hun nieuwste brouwsel: Duvel 6,66%.

The bucket hat renaissance

In plaats van traditionele promotiemiddelen te gebruiken, koos Duvel ervoor om custom made bucket hats te laten maken. Deze vissers petjes waren niet alleen een eerbetoon aan de nostalgische mode uit de jaren 80, maar ook een slimme manier om hun nieuwe bier te promoten onder een jonger publiek. Ik kan je beloven, die gekke petjes staan ook echt alleen hele jonge mensen goed. Of je bent LL Cool J, en dat is dan weer iets dat Gen Z-ers níet begrijpen.

Credits: Interimage / Duvel

Gratis bucket hat bij 3 x Duvel 6,66

De Duvel bucket hats zijn niet zomaar promo petjes; de inkoper had aandacht voor kwaliteit en detail. Gemaakt van hoogwaardig corduroy, is de bucket hat zowel stijlvol als comfortabel. Door het omkeerbare ontwerp kun je bovendien kiezen uit twee verschillende looks. De slogan is subtiel bedrukt: ‘There are 666 good reasons to drink a Duvel 6,66%’

Deze slimme zet van Duvel bewijst dat het merk niet alleen bekend staat om zijn uitstekende bieren, maar ook om zijn vermogen om trends te begrijpen en erop in te spelen. Door de combinatie van mode en bier wist Duvel een nieuwe doelgroep aan te spreken en tegelijkertijd hun eigen merkidentiteit te versterken. De ‘Duvel 6,66%’ bucket hats zijn niet alleen een cool Gen Z fashion item, maar ook een symbool van creativiteit binnen de bierindustrie.