PCO group verkopen al hun snacks in Corona Thuisbioscoop snackbox

Leverancier van bioscoop snoep lanceert in het VK een Corona Thuisbioscoop snackbox (van £ 20) vol horeca grootverpakkingen popcorn, nacho’s en meer!

Het is een obscene hoeveelheid popcorn en chips

Helaas, helaas, de bioscopen in het Verenigd Koninkrijk zijn en blijven voorlopig gesloten. Mede daardoor zijn er massa’s bioscoopsnacks die niet kunnen worden verkocht. Terwijl de klanten noodgedwongen thuis hun films zitten te streamen, kunnen ze nu wel genieten van hun favoriete bioscoop snacks! Voor £20 wordt een doos volgepropt met hele, hele grote verpakkingen snacks direct bij je thuis bezorgd.

Goede doelen

Voor elk verkocht pakket wordt £ 2 gedoneerd aan een goed doel, zoals de NHS, MediCinema en de  Film + TV Charity, meldt de Manchester Evening News.

De thuisbioscoop snackboxen zijn ontwikkeld door de Britse vestiging van de PCO-Group, die wereldwijd ( ook in ons land) actief is in de ‘Snackfood’ sector en zich niet in de laatste plaats afficheert als ‘betrouwbare partner voor bioscopen’.

Nu die klanten niets afnemen, besloot PCO toch een manier te vinden om zijn Crunchy Crisps, Nacho’s, slushdrankjes en movie-swag aan de man te brengen. Wat is een beter idee dan alles in een grote giftbox te stoppen? Dankzij deze service kunnen film fanatici hun favoriete bioscoopsnacks, gewoon thuis laten bezorgen. Zo ziet dat er uit:

https://www.tiktok.com/@lucyalexandra__/video/6828576854069333253?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.manchestereveningnews.co.uk%2Fwhats-on%2Fcinemas-selling-snacks-heres-what-18299094&referer_video_id=6828576854069333253

Bizar veel popcorn!

Een ‘Movie Package’ kost £ 20 plus £ 6 bezorgkosten per pakket. De levertijd is normaal gesproken tussen 7-10 werkdagen (Wuuuuut!). Ik vraag mij nu af: wie plant er zijn Netflix&Chill avondje zo ver vooruit? En het kan nu ook nog iets langer duren vanwege de onverwacht hoge vraag. Maar als die doos eenmaal binnen is, ja dan heb je voor de komende maand ook wel genoeg snacks in huis!

Lees ook:  Geef je relatiegeschenken aan het goede doel!

Als je bedenkt hoe ver je met twintig pond (grofweg €22) komt aan de counter in de gemiddelde bioscoop, krijg je een verbazingwekkende hoeveelheid lekkers voor je geld:

Inhoud Corona Thuisbios Snackbox

  • 2 kg (!) zoete bioscooppopcorn
  • Nacho’s (2 x 800 g)
  • Selectie van 4 dips
  • Knapperige chips (2 x 200 g)
  • Suikerspin (1 x 30 g)
  • Blikken popcornblik met filmthema-opdruk