Bijenkorf kerstpakketten 2019 (dit zijn de beste keuzes)

Als je via de Bijenkorf kerstpakketten gaat bestellen, heb ik alvast wat cadeausuggesties voor je verzameld

De meeste bedrijven die de Bijenkorf kerstpakketten bestellen weten kwaliteit te waarderen. De nadruk moet liggen op het gebaar, niet de maat van het pakket. Bekijk hier de beste Bijenkorf kerstpakketten van 2019, of check de gehele cadeaupakket collectie van dit jaar.

Belangrijke tip: van sommige pakketten kun je niet meer dan 10 of 24 tegelijk bestellen. Dat is een beetje onhandig van hun webshop. Maar dat los je gemakkelijk op door simpelweg een paar keer hetzelfde kerstpakket aan je winkelmandje toe te voegen.

Voor Iedereen

gold gift bijenkorf kerstpakketten 2019 duurste pakket

Bijenkorf Gold Gift

Het duurste Bijenkorf kerstpakket in 2019 kost € 82,64 (ex btw). Sprankelende mousserende wijn in een feestelijk flesje van 200 ml. Smaakt goed bij de zeezout karamel truffels van melkchocolade. Een dikke cadeaucard van de Bijenkorf maakt het helemaal perfect.

Inhoud pakket:

  • Charbonnel & Walker Milk Sea Salt Caramel truffels 35 gram
  • Mini Bottega Gold Piccolo Prosecco 200 ml
  • Cadeaucard t.w.v. €90

Voor heren

rituals bijenkorf kerstpakket man cadeaukaart bijenkorf

Rituals & Bijenkorf Cadeaucard

De prijs van dit pakket is €28,93 Ex BTW. Met de mini Rituals foam geniet je van de verfrissende geur van Eucalyptus en Rozemarijn. Geef dit in combinatie met een Bijenkorf Cadeaucard en creëer een feestelijk geefmoment.

Inhoud pakket:

  • Cadeaucard twv 25 euro
  • Rituals Hammam mini foaming shower gel 50 ml

Voor dames:

tony chocolony bijenkorf cadeaukaart kerstpakket 2019

Tony Chocolonely & Bijenkorf Cadeaucard

De prijs van dit pakket is € 16,53 Ex BTW. Chocolade en shoppen, een prima kerstgeschenk voor de dames op kantoor. Met Tony’s chocolade en de Bijenkorf Cadeaucard creëert iedereen zijn eigen ultieme geluksmoment.

Lees ook:  Hip droogbloemen cadeau (past door brievenbus)

Inhoud pakket:

  • Tony Chocolonely Wit Framboos Knettersuiker 180 gram
  • de Bijenkorf Cadeaucard roze twv €15,-

Inhoud pakket:

  • Cadeaucard twv 25 euro
  • Rituals Hammam mini foaming shower gel 50 ml

De Bijenkorf Cadeau Service

Al ruim 140 jaar is De Bijenkorf een sterk Nederlands merk. Bijenkorf kerstpakketten worden gekenmerkt door stijlvolle A-merken, luxe cadeauverpakkingen en een premium uitstraling.

Sinds maart 2009 kun je in hun webshop luxe cadeaupakketten bestellen. Deze worden vanuit het distributiecentrum in Woerden verzonden. Meer over de Bijenkorf Kerstpakketten / Cadeau Service lees je hier.