Tony’s Chocolonely beterschap chocolade cadeau – ‘Komt goed’

Alles komt goed lieve collega!

Tony’s Chocolonely ‘Komt Goed’ chocoladereep beterschap cadeau

Je weet: alles komt goed. Maar zoek je nog een origineel ( en duurzaam) beterschap chocolade cadeau ? ‘Komt goed!’. Tony’s heeft je rug. Ik kwam deze leuke reep tegen met duidelijke boodschap om iemand beterschap te wensen. 

komt goed tony chocolade reep relatiegeschenk idee

Beterschap chocolade: een originele beterschapswens

Beterschap wensen, je zegt ’t vanaf nu met een reep. Laat je collega, klant of zakenrelatie met de komt goed-reep met melkchocolade en hazelnoot weten dat ’t heus allemaal goed komt. Laat de chocolade beterschapswens morgen nog bezorgen, bestel via Bol.com (meer dan 1 nodig? Bespaar tot wel 43%)

Geef de ‘Komt Goed’ reep van Tony Chocolonely Fairtrade melkchocolade cadeau om iemand een hart onder de riem te steken. Bijvoorbeeld als je medewerker langdurig ziek is, een burnout heeft, of om andere redenen wel een steuntje in de rug verdient. Lekkere reep chocolade met een doeltreffende boodschap. Da’s beter dan een mond vol woorden.

Tip: ook leuk: chocolade hart bedrukken met je eigen logo of tekst.

Tony’s Chocolonely chocolade

Voor wie het nog niet weet: Tony’s visie is gefocust op het verkopen van 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen hun eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en het verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt. Dat is een hele uitdaging. Met de aankoop van deze ‘Komt Goed’ reep, help je ze een handje!

Lees ook:  Nieuw: Plat Paasei