Beste Nerd Cadeaus 2021 (top 10)

Zoek je een geeky cadeau? Check onze top nerdy cadeau ideeën voor 2021

Wat zijn de meest favoriete en populaire nerd cadeaus op dit moment? Dat wil je weten, want het is alweer november en Kerstmis staat voor de deur. Daarom hebben we als geschenkgoeroes voor de meest moeilijk tevreden te stellen relaties een aantal echt geeky cadeau-ideeën voor je geselecteerd. 

In deze Geeky Gift Guide vind je klassieke cadeaus voor nerds, maar ook enkele nieuwkomers. Daarmee zul je vast en zeker een grijns (of een hartelijke lach) op het gezicht van je zeer veeleisende en verwende collega’s toveren.

eenhoorn geeky powerbank personeelsgeschenk nerds

1. Eenhoorn powerbank (2000mAh)

Spreek de nerd in jezelf aan met deze idiote unicorn gadget. Die eenhoorn met regenboog kleurtjes is raar maar in elk geval nuttig en leuker dan zo’n saai zwart blok. Bekijk de beste prijs op Bol.com. Zo zit je nooit meer zonder stroom!

doosje magische IQ box nerdy cadeauverpakking

2. Nerd cadeauverpakking

Deze cadeauverpakking is alleen te openen als je weet hoe het moet. Als je een echte nerd bent, lukt het je in no-time! Verstop daar een BOL.com cadeaukaart in en je hebt het perfecte geeky cadeautje voor je geeky collega’s. Bestel de Magische IQ-Boxen via Ditverzinjeniet.nl.

zelfroerende harry potter mok geek cadeau

3. Zelf-roerende mok

Zelf-roerende Harry Potter mok die op magische wijze de inhoud ervan op zichzelf roert, of je nu een Dreuzel of een tovenaar bent. Check voor de voordeligste prijs hier op Bol.com.

4. Useless Box

Is dit ook een cadeauverpakking? Of misschien een compleet nutteloos kistje? Dit kleinood heeft een schakelaar bovenop die je kan indrukken; doe je dat dan komt er een minihandje uit dat de schakelaar weer terugzet in de oude positie. Gemaakt van echt hout, verkrijgbaar via Bol.com.

Lees ook:  Dé relatiegeschenk trend voor 2021
houten 3d puzzel relatiegeschenk voor de echte nerds

5. Houten 3D puzzel

Als nerd wil je uitdaging in je leven! Houten 3d puzzels voor volwassen doeners zijn er te kust en te keur. Wat dacht je van deze 3D puzzel van het zonnestelsel, die je met veel geduld in elkaar moet zetten? Vind de beste prijs op Bol.com

no place like 127.0.0.1-1mok

6. There’S No Place Like 127.0.0.1 Mok

Altijd lachen met techies! Deze beker is een succes bij iedere programmeur en andere technisch onderlegde persoon. Echt waar! Vandaag besteld, morgen in huis via Ditverzinjeniet.nl

7. Binaire bureauklok

Er zijn maar 10 verschillende soorten mensen op deze wereld: mensen die binair kunnen lezen en mensen die dat niet kunnen… Behoren jouw collega’s tot die eerste groep? Dan moeten het wel nerds zijn! Een must op elk Geek-bureau is deze binaire klok. Bestel voor € 59,95 via Coolgift.

8. Escape room voor thuis! 

Voor denkers: de Quest Pyramide. Diep in dit fantastische bouwsel ligt het geheim van de farao verborgen. Om die te bereiken moet de ontvanger raadsels oplossen die haar logisch denkvermogen op proef zullen stellen.

9. Bitcoin

Echte cryptocoins cadeau geven is nog steeds lucratief. Want het is nooit te laat om in te stappen. Maar deze fysieke versie van de Bitcoin is een geinig alternatief. Kies voor goud- of bronskleurig. Goedkoper dan digitaal! Alleen te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor € 5,95.

Wie houdt er (niet) van nerdy cadeaus?

Met deze cadeautips verras je typische als computernerds beschouwde personen als Bill Gates en Mark Zuckerberg. Of iets dichterbij huis (onze planeet); knuffelnerds zoals Alexander Klöpping en Diederik Jekel. De ‘nerd’ is cool geworden. Sommige mensen zijn zo trots om nerd te zijn dat ze er hun bedrijf naar vernoemd hebben. Dit soort bedrijven en hun fans zijn dol op nerdy gifts en geinige gadgets. 

Hoe herken je een nerd?

Zelfverzonnen algoritmen zijn de grootste boosdoener (mega valkuil) als het gaat om verkeerd gekozen relatiegeschenken. Wil je alleen de goede relatiegeschenken geven? Check dan of je niet de enige bent op kantoor die deze nerdy cadeaus kan waarderen. Want in dat geval vallen deze geschenken wellicht niet in de smaak.