Paaseitjes per post en meer originele paaspakket ideeën

Paaseieren zijn niet echt origineel als paasgeschenk, maar met deze simpele tips maak je het bet iets origineler.

Paasgeschenken en paaspakketten per post versturen naar personeel en klanten

Verras klanten en personeel met lekkere paaseitjes per post. Of een van onze andere originele paaspakket ideeën. Originele paasgeschenken bestel je al vanaf 50 stuks voor slechts € 4 per doosje!

Wat zit er in een origineel paaspakket?

Veel bedrijven versturen een paaspakket of een kleine paasattentie dat door de brievenbus past. Vaak versturen ze paaseitjes per post. Een leuke attentie. Maar we hebben veel meer ideeën om een paaspakket mee te vullen. 

Zo maak je een origineel brievenbus paaspakket voor je collega’s of klanten:

Origineel brievenbus paaspakket maken in 3 stappen

 1. Maak het stijlvol

  De verpakking is minstens zo belangrijk als de inhoud van je paasgeschenk. Dus begin voor je paascadeau eerst met de verpakking. Je kunt losgaan met full color bedrukking en speciale formaten. Maar als je budget beperkt is, kies dan goedkope kraft doosjes, en bestel een rol mooie stickers met je logo. Lage kosten, groots effect! 

 2. Ga je voor paaseitjes?

  Bescherm je chocolade eitjes dan met papierwol. Het is milieuvriendelijk, voordelig en decoratief. Want zo lijkt je geschenkpakket op een vogelnestje. Past ook wel bij het voorjaar. Tip: kies niet de holle chocolade eitjes. Deze eitjes breken gegarandeerd tijdens het transport.

 3. Stop er ook iets geks in.

  Bijvoorbeeld (deze) chocolade spruitjes! Een goed alternatief voor paaseieren is een chocolade paashaas, (mini) paasstol, glutenvrije en lactosevrije wortel snoepjes. Of als je liever helemaal geen snoep stuurt: bloembollen en kweeksetjes met zaden. Bijvoorbeeld een juste zakje (deze) met klavertje vier zaadjes. Een echt zakje geluk dus. Maar eerlijk is eerlijk: Paaschocolade wordt niet voor niets het meest gekozen.

Lees ook:  15 beste beurs giveaways

 1. Zakje met klavertje 4 gelukszaadjes bestel je via Bloompost
 2. Tony paaseitjes in eierdoosje bestel je via Bol.com
 3. Luxe paas bonbons in paasverpakking via Chocoladebezorgd

Ideeën voor een origineel paaspakket

Kunnen jullie onze klanten / medewerkers een originele paasmailing sturen per post? Deze vraag krijgen we vaak te horen. Daarom is het tijd voor wat voorbeelden en handige tips. We vonden leuke voorbeelden van paas mailings. Deze paascadeautjes passen door een brievenbus. Gemakkelijk verstuurd via de post!

paaspakket chocolade versturen relatiegeschenk idee
 • Vanaf 50 stuks.
 • Inclusief persoonlijke boodschap
 • Het goedkoopste doosje, die met het nestje, kost € 4,00 per stuk.

Offerte paaspakket service ( min. 50 stuks)

Heb je interesse in onze paaspakket cadeauservice? We verpakken alle paasattenties in een brievenbusdoos en sturen het op naar je thuiswerkende collega’s. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies door onderstaand formulier in te vullen. Geen formulier te zien? Ga naar de volledige pagina om het formulier te bekijken en je verzoek in te dienen.

  ✓ Je aanvraag is vrijblijvend en verplicht je tot niks.
  ✓ Op werkdagen reageren wij binnen 24h.