Chocoladeletter voor het goede doel

In Nederland geven veel bedrijven rond 5 december een Sinterklaasgeschenk aan hun personeel en/of hun zakelijke relaties. En steeds meer bedrijven en organisaties beseffen dat zij naast hun primaire bestaansreden (overleven en winst maken) ook een maatschappelijke rol te vervullen hebben.

Chocoladeletters kopen voor het goede doel – een goed idee!

Dat sinterklaasgeschenk kun je mooi combineren met een donatie. Dachten ze bij JCI Eemland. Want al 16 (!) jaar verkoopt deze netwerkorganisatie chocoladeletters aan bedrijven. Koop je bij JCI een sinterklaasgeschenk, dan doneren ze de opbrengst ervan aan een goed doel.

JCI Chocoladeletteractie 2020

Ieder jaar steunt JCI Eemland met de Chocoladeletteractie een nieuw goed doel waar (vooral) kinderen veel baat bij hebben. De opbrengst van de JCI Chocoladeletteractie in 2020 wordt gedoneerd aan Gelukskoffer. Deze social enterprise zet zich in om het mentale welzijn van kinderen te verbeteren. Dit doen zij door lessen te geven in geluk. Gewoon op school, naast rekenen en taal!

Je kunt de chocoladeletters bestellen vanaf 50 stuks. Gepersonaliseerd met een custom made wikkel, en (als je wil) bij je medewerkers thuisbezorgd. Meer info: www.chocoletterjci.nl

chocoladeletter in jute zakje cadeauverpakking personeel
gelukskoffer goed doel sinterklaasgeschenk actie

Het draait om 7 thema’s: wat is geluk, positief denken, dankbaarheid, talenten, zelfvertrouwen, toekomstdromen en geluk doorgeven. Onderzoek laat zien dat kinderen na de lessen een positiever zelfbeeld en een sterk verbeterde sociale omgang hebben.

Maatschappelijk verantwoord sinterklaasgeschenk

Junior Chamber International (JCI) is een wereldwijde netwerkorganisatie voor ondernemende mensen die zich inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en de maatschappij. De chocoladeletters worden geleverd door de meest (h)eerlijke chocolade leverancier die we kennen: Tony’s Chocolonely.

Lees ook:  Zo verkoop je biologische producten als duurzame relatiegeschenken

Dankzij de Chocoladeletteractie kunnen bedrijven iets teruggeven aan de maatschappij, en tegelijkertijd hun waardering naar medewerkers en klanten uiten. Het mes snijdt aan twee kanten als je relatiegeschenken combineert met een goed doel.

Meer tips

Zet jouw bedrijf zich ook al in voor een goed doel? Misschien kun je zelf ook een gave actie verzinnen in combinatie met een relatiegeschenk. Bekijk meer originele sinterklaasgeschenken, of check het Sinterklaaspakket voor personeel.