Hoe maak je originele snoepjes voor je bedrijf?

Ben je op zoek naar originele snoepjes als relatiegeschenk? Zoek niet verder.

originele snoepjes relatiegeschenk
relatiegeschenken originele snoepjes
originele snoepjes als relatiegeschenk
originele snoepjes handgemaakt

Papabubble maakt originele snoepjes voor bedrijven. Om je persoonlijke boodschap direct duidelijk te maken kun je kiezen uit allerlei kleuren, vormen en smaken.

Artisanale snoepjes

Met slechts suiker, water en glucose maakt papabubble de mooiste creaties. En dat doen ze met de hand. Denk aan letters die de naam van je merk spellen. Of een smaak die past bij je boodschap. Symbolen, hartjes, fruit, emoticons, cadeautjes, symbolen of gewoon je logo. Wil je extreem gaan? Kijk dan eens naar deze design snoepjes.

Snoepje komt altijd goed uit

Snoepjes zijn vaak een zeer geschikt relatiegeschenk. Wie houdt er nu niet van iets zoets. Ja, bijna iedereen. Denk bijvoorbeeld aan een pepermuntje op een beurs tegen slechte adem. Het snoepje bij de rekening dat de pijn van je uitgave verzacht. Een leuke verassing bij het uitpakken van je online bestelling. Een snoepje komt altijd goed uit.

Eigen kleur, smaak en vorm

De smaak moet aansluiten bij je product. Das makkelijk voor Coca Cola, maar wat als je een hypotheekadviseur bent? In dat geval zoek je naar een element in je boodschap dat makkelijk vertaalt naar een smaakje. Bijvoorbeeld. Je boodschap is: “een hypotheek binnen een week”. Dat is razend snel. Kies dan voor een fireball smaak of iets anders met pit. De kleur communiceert natuurlijk je huisstijl. Dat heeft elk merk of bedrijf. Zorg ervoor dat je snoepje die kleur krijgt. Done. De vorm van je snoepje is vooral belangrijk als je nadenkt over het geefmoment. Dus de verpakking moet daar op aansluiten.

2 gedachten over “Hoe maak je originele snoepjes voor je bedrijf?”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.