Bouw een award van LEGO-blokjes

In Kansas City is een Legoland Discovery Centre geopend, een van de inmiddels tientallen in Noord Amerika, Europa en Azië, Bij ons zou er ook een komen, in Scheveningen, maar de opening is natuurlijk uitgesteld door u-weet-wel. De Discovery Centres zijn dedicated indoor attractieparken waar je met Lego kunt spelen, Lego kunt bewonderen en (exclusieve sets) Lego kunt kopen. Een retail-experience volgens het boekje dus.

LEGO: originele bouwsteentjes voor awards of trofeeën!

lego replica trofee award

Originele onderscheiding: Het wereldwijd bekende bouwspeelgoed voor kinderen, is ook een leuk en creatief idee als award of trofee. Bouw je eigen replica award van LEGO-blokjes. Een originele manier om een bijzondere prestatie te belonen!

Lombardi Trofee van LEGO

In de lokale marketing zijn de ‘Lego Master Builders’ van Kansas-vestiging nog een stapje verder gegaan. Om de gunst van de  Kansans (zoals Kansassers zich noemen)  te winnen besloten zij uit 15.000 stukje een Lombardi Trofee te bouwen, de Amerikaanse supercup die elk jaar na  wordt uitgereikt aan de winnaar van de National Football League Super Bowl. Die afgelopen seizoen op ‘epische wijze’ gewonnen werd door de Kansas City Chiefs, vandaar.

4800 manuren

Het bouwen kostte de meesterbouwers 4.800 manuren, de onthulling was op 4 september jl., nog net op tijd voor de start van het NFL-seizoen. Lego bouwde overigens eerder al een manshoge ‘blanco’ versie van de Lombardi, die tijdens de competitie op vele wedstrijdvelden werd.

DIY Lego award set

Ben je geen meesterbouwer? Dan is er gelukkig ook een eenvoudig alternatief. Vier successen en beloon bijzondere prestaties met de LEGO Iconische trofee bouwset (40385). Het Lego pakket komt compleet met diverse stickers om hem voor verschillende gelegenheden te kunnen versieren. Maar dat valt, met een beetje creatief inzicht, denk ik nog wel te personaliseren met je eigen logo.

Lees ook:  Originele beursartikelen: alternatieven voor saaie give-aways op beurzen
lego award trofee DIY set kopen