Lamzac ervaringen. Nuttig & stijlvol relatiegeschenk

Mijn eerste Lamzac ervaringen waren grappig. Ik heb er super veel plezier van. En over de kwaliteit kan ik alleen maar positief zijn.

Jaren geleden heb ik de Lamzac gekregen als relatiegeschenk. Mijn eerste ervaring was best grappig. Ik lag met een vriend in het park, en om de 5 minuten (echt waar) werden we aangesproken door voorbijgangers. “Waar koop je dat?” – “Wat is dat?”. Nog steeds val je op als je uit het niets zo’n grote air lounger tevoorschijn tovert.

Relatiegeschenk idee:
Stijlvol relatiegeschenk idee. Waarom? Omdat het een nieuw product is, en daarnaast ook echt heel erg handig. Daarbij valt het ding momenteel heel erg op. Dus de mond-tot-mondreclame reclame is groot.

Kwaliteit:
Zeer stevig materiaal. Niet lek te krijgen. Tenzij je misschien ermee van een berghelling gaat glijden

Prijs indicatie:
€ 54,- p. st. (bij afname 250 stuks – relatiegeschenk idee)

Bedrukken:
Ga je gang. De Lamzac is een perfect promotioneel artikel. Maar als relatiegeschenk, is de ervaring dat je klant het sjieker vindt als jouw logo op subtiele manier verwerkt is. Dus bijvoorbeeld alleen op het draagtasje waarmee de Lamzac verpakt is.

Must-have

De Lamzac® luchtzitzak is wat mij betreft een echte must-have. We willen allemaal van de zon genieten, en de natuur. Met de Lamzac kan dat eindelijk waar, wanneer dat kan! Ik heb in de zomer mijn luchtzakken altijd in de kofferbak liggen. Ik neem ze overal mee naartoe. Binnen enkele momenten is de ligzak met lucht gevuld. Dan ben ik klaar om te chillen in het park, op het strand, of gewoon in de achtertuin.

Lees ook:  Goedkope lucht zitzak bedrukken met logo

Specs

De luchtzitzak weegt 1,2 kilogram. Maar hij kan een lichaam tot wel 200 kilogram dragen. Alles wat je nodig hebt is een snelle zwaai met je armen door de lucht. Géén pomp nodig. Het ripstop nylon en de waterproof coating maken de Lamzac® tot een stevige lucht ligzak die ook naar buiten kan.

Lamzac van Fatboy

In 1998 ontwierp de Finse ontwerper Jukka Setälä een zitzak die anders is dan alle andere. Fatboy is – zoals veel mensen denken – niet genoemd naar de stevige vorm van de zitzak, maar naar de kunstenaar Fatboy Slim. Die naam stond op een CD-hoes die Setälä eind jaren negentig ontving en dit gaf hem de inspiratie voor een merknaam: Fatboy the Original. De Nederlander Alex Bergman zag veel potentie in het ontwerp van de Finse zitzakken en in 2003 verwierf hij de exclusieve verkooprechten.

De laatste 15 jaar heeft Fatboy zich aanzienlijk ontwikkeld. De zitzak is zonder enige twijfel de ultieme held, maar Fatboy doet veel meer dan alleen het maken van zitzakken. De collectie is uitgegroeid tot een breed scala aan iconische producten: van lampen en tapijten tot bijzettafels, hangmatten en de Lamzac lucht zitzak. Tegenwoordig is Fatboy the Original verkrijgbaar in meer dan 60 landen. Alle producten zijn ontworpen met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine met een grote glimlach.

Lamzac instructie