Foooty, de opvouwbare voetbal. Leuk bedacht!

Foooty is de opvouwbare voetbal die in je broekzak past. Scoor met deze voetbal gadget bij je fans, collega’s en klanten.


Foooty is een leuke voetbal gadget om meerdere redenen. Je maakt een voetbal of rugbybal, door de flexibele elementen in elkaar te klikken. Perfect geschikt als relatiegeschenk of premium voor sportclubs. Daarnaast kun je er ook allerlei andere dingen mee maken zoals een frisbee, jongleer ballen of zelfs een raket. Ben je echt in een gekke bui: dan kun je er nog een lampenkap van maken ook! Bedruk hem met je logo of laat hem maken in de kleuren van je club.

de voetbal die in elke broekzak past

Geboren uit frustratie!

De opvouwbare voetbal is een idee van Jean-Pierre Raes. Hij bedacht Foooty uit frustratie. Een gewone voetbal past niet gemakkelijk in je koffer. Elke keer als Jean-Pierre op vakantie ging met zijn gezin, moest hij daarom een nieuwe voetbal kopen op plaats van bestemming. Omdat de opvouwbare voetbal super compact is, vind je altijd wel een plekje in je baggage om hem mee te nemen.

Duurzaam

Foooty is een duurzame voetbal gadget. Niet alleen omdat het impuls aankopen overbodig maakt. Foooty wordt gemaakt van duurzame recyclebare materialen om te zorgen voor een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk. Maar wacht er is meer… Voor elke Foooty die verkocht wordt, krijgt een vluchteling er eentje cadeau. Buy one – Give one. Samen met de hulporganisatie QANDIL geef Foooty vluchtelingenkinderen een kans om te spelen.

Meer info: Brandtraders