Fair & Share kerstpakket brengt 33k op voor het goede doel

Zo geef je medewerkers Fair & Share kerstpakketten en doneer je automatisch een deel van de opbrengst aan het goede doel.

33.000 euro voor twee goede doelen: de Voedselbank en Stichting Present. Dit bedrag is in 2017 ingezameld dankzij de verkoop van foodproducten voor kerstpakketten met het thema ‘Fair & share’.

Speels, eigenwijs, kleurrijk en helemaal van nu! Fair & Share staat voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen.

Kerstpakket voor het Goede doel

fair share kerstpakket goed doel steunen

Wil je als bedrijf met kerst jouw medewerkers bedanken met een kerstpakket, maar ook iets ’terug geven’ aan de maatschappij? Dan is dit een mooie oplossing. Ontvangers van het Fair & Share kerstpakket kunnen in december online stemmen op het goede doel waaraan Tastemakers vervolgens een donatie doet.

Maatschappelijk betrokken

Tastemakers is een bedrijf dat food producten voor de kerstpakkettenbranche ontwikkeld en verkoopt. 3 mei jl. overhandigde André Verhoeff (eigenaar) ruim 33.000 euro aan twee goede doelen: de Voedselbank en Stichting Present.

Bij Tastemakers vinden wij het belangrijk dat wij ook iets goeds kunnen doen voor onze omgeving

fair share kerstpakket goed doel donatie 2018 tastemakers voedselbank stichting present

Als dank voor de samenwerking ontving Tastemakers van Stichting Present een certificaat voor Maatschappelijk Betrokken Onderneming 2018.

Lees ook:  Wat zijn de meest duurzame waterflessen?