Cadeaubonnen origineel inpakken: Magic Vlinders

Een simpel maar doeltreffende manier voor een onvergetelijk unboxing moment, direct mail of een grappige cadeaubon verpakking!

Grote verrassing: met deze grappige gadget kun je een saaie cadeaubon origineel inpakken!

Hoe kunnen we een cadeaubon origineel inpakken? Wat is een leuke verpakking voor een bonus of giftcard? Hoe kunnen we onze DM-actie, kerstkaarten en wenskaarten een creatief tintje geven? Deze vragen krijgen we geregeld, en dit is een van de ideetjes waarmee je het probleem van de saaie envelop in een keer oplost! 

Magic vlinders

De Magic vlinders zijn een geinige gadget die in elke envelop of geschenkverpakking past. Zodra de ontvanger van je cadeau de envelop of de geschenkverpakking opent, vliegen de kleurrijke vlinders je om de oren. Het verrassingseffect is mega!

Hoe werkt het?

Het principe is heel erg simpel. Er zit een elastiekje vast aan de vleugeltjes van de vlinders. Als je die opwind voor je ze voorzichtig in de envelop schuift, dan vliegen ze er vanzelf uit zodra iemand de verpakking opent.

Je kunt ze ook zelf maken, maar bestellen lijkt me handiger:

Meer originele cadeauverpakkingen

Een cadeau is een feestje, tenminste meestal. Bedrijven waar medewerkers zichzelf niet te serieus nemen zullen dit idee kunnen waarderen. Check voor meer inspiratie ook de grappige verpakkingen die niet zijn wat ze lijken. En de coronaproof kerstpakket verpakking als bewuste keuze voor social distancing tijdens kerstpakket uitgifte op de werkvloer. Gelukkig is die verpakking nu niet meer relevant, en laten we hopen dat we hem niet meer nodig hebben in de toekomst!