Bijenwas kaarsen maken kit

Laat relaties hun eigen bijenwaskaarsen maken met een DIY kit. Kerstgeschenk voor kinderen en volwassenen die kind zijn gebleven. 

Bekijk direct de beste aanbiedingen!

Bijenwaskaars kit: origineel DIY geschenkpakket idee ‘kaarsen maken van bijenwas’

Je kunt heel gemakkelijk zelf bijenwas kaarsen maken. Rol een lont in de buigbare bijenwas vellen of bijenwas platen met honingraat reliëf, en klaar. In een handomdraai heb je 100% pure, heerlijk geurende bijenwaskaarsen. 

Vergeet kerst

Kaarsen zijn misschien de meest logische geschenken voor de periode rondom kerstmis. Maar als je een opvallend relatiegeschenk wilt geven kun je met de bijenwas kaarsen maken kit ook prima inhaken op een ander geefmoment. Bijvoorbeeld Pasen, als we de lente vieren en de bijtjes naar buiten komen. Maar een setje kaarsen komt ook goed van pas bij iemands verjaardag: die horen op de verjaardagstaart! Voor iedere volwassene die de kunst van het knutselen nog niet verleerd is, en houdt van werken met natuurlijke producten.

Natuurproduct

Het voordeel van een kaars gemaakt van bijenwas is dat er, voor zover bekend, geen kankerverwekkende dampen vrijkomen wanneer je de kaars aansteekt. Dit in tegenstelling tot paraffine waar de meeste kaarsen van zijn gemaakt. De vettige stof die bijen gebruiken om hun nesten mee te bouwen voor de opslag van honing, stuifmeel en hun kleintjes kan prima gerecycled worden. Bijenwas heeft veel meer nuttige toepassingen: als poetsmiddel, glansmiddel en ook in cosmetica. 

Kortom, verras je klant met een DIY kit om zelf bijenwaskaarsen te maken als je een relatiegeschenk zoekt met natuurlijke uitstraling en verantwoorde grondstoffen.

Lees ook:  Lavendel kweekset (trending cadeau nu)

Bestel kant-en-klare bijenwaskaarsen kits met 100% zuivere bijenwas, goed voor 10 kaarsen:

bijenwaskaar maken kit relatiegeschenk
€ 7,99 (per kit) via Etsy
bijenwaskaarsen kit kikkerland aanbieding
€ 5,99 (per kit) via Ditverzinjeniet.nl