3 kerstgeschenk ideeën voor bedrijven (van RUMAG)

Laat je inspireren door drie uitermate originele kerstgeschenk ideeën voor bedrijven. RUMAG’s cadeautjes staan garant voor een gezonde dosis humor en WTF op de werkvloer. Mag jij dit jaar een onvergetelijke kerstborrel organiseren voor je collega’s? Maar je weet niet hoe? Dit is een goed begin.

Het leek wel of niemand meer een origineel kerstgeschenk kon verzinnen voor de kerstborrel. En toen was er dit:

This is only for the kids

Honderdduizenden jongeren zijn in de ban van het Amsterdamse lifestylemerk RUMAG. Ze verkopen ook kerstpakketten met dezelfde smaakvolle one-liners en ongecompliceerde slogans. Een origineel kerstgeschenk voor millenials moet namelijk herkenbaar zijn, een beetje grof en als het even kan seksueel getint. Dus rijkt de gemiddelde leeftijd van je collega’s boven de 40? Dan is dit niet iets voor jou ben ik bang. 

kerstgeschenk ideeën voor bedrijven van RUMAG

Geslaagde kerstborrel

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om tijdens de kerstborrel direct het kerstpakket uit te delen. Geen gek idee. Met een kerstmarkt op locatie kun je jouw collega’s ook zelf hun pakketje laten samenstellen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in de organisatie. Wil je dat het een legendarisch feest wordt? volg dan deze checklist voor het organiseren van een kerstmarkt voor bedrijven.

Nog meer leuke kerstgeschenk ideeën

Waarschijnlijk ben je ook nog op zoek naar één heel vet cadeau. Dat begrijp ik. Op mijn pinterest pagina vind je een overzicht van originele relatiegeschenken, kerstpakketten en gadgets.

En als je niet nu direct iets zoekt. Maar toch altijd op zoek bent naar originele geschenk ideeën: join the club. Ik stuur max. 1 x per maand een e-mailtje met de heetste tips en andere relatiegeschenken extravaganza.