KLM bedrukt strandlakens met boarding pass

Een bedrukt strandlaken is niet alleen een functioneel item voor op het strand of bij het zwembad, maar het is ook een manier om je persoonlijke stijl uit te drukken en een leuke herinnering te hebben aan je vakantie of zomeravonturen. Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd strandlaken voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, er zijn tal van opties om uit te kiezen.

FF inchecken op het strand met je KLM boarding pass strandlaken

KLM, de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, heeft een innovatieve en unieke manier bedacht om haar medewerkers te verrassen en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Als zomergeschenk besloot KLM namelijk om strandlakens te bedrukken als boarding passes, waarmee je figuurlijk kunt inchecken op het strand.

KLM bedrukt strandlakens met boarding pass

Het idee van het bedrukken van boarding passes op strandlakens is een creatieve oplossing voor het verrassen van personeel. Verpakt in een strandtas met beachball set, vlieger, strandbal en drinkfles een zeer leuk zomerpakket!

Bedruk je eigen strandlaken van katoen, microvezel of bamboe 

Een bedrukt strandlaken kan worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder katoen, microvezel en bamboe. Katoenen strandlakens zijn duurzaam, zacht en absorberend, waardoor ze een populaire keuze zijn. Microvezel strandlakens zijn lichtgewicht, snel droog en nemen weinig ruimte in beslag, waardoor ze handig zijn om mee te nemen op reis. Bamboe strandlakens zijn milieuvriendelijk, superzacht en hebben een natuurlijke antibacteriële werking.

Originele bedrukking

Wat betreft het ontwerp van een bedrukt strandlaken zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen voor een patroon of afbeelding die past bij je persoonlijke stijl, zoals een kleurrijk paisley-patroon of een foto van je favoriete strandbestemming. Je kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerd ontwerp met je naam, initialen of een speciale datum erop.

Lees ook:  Geef een gaaf hamamdoek cadeau

Een bedrukt strandlaken is niet alleen een handig accessoire voor de zomer, maar het kan ook dienen als een origineel zomergeschenk voor personeel of klanten. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd strandlaken als verjaardagscadeau of als zomerse giveaway / aandenken aan een personeelsfeest. Burger King bedrukte ten tijde van de corona crisis ronde strandlakens: een grappige handdoek ter bevordering van social distancing op het strand.

Bestel bedrukte strandlakens vanaf 1 stuk!

Als je op zoek bent naar een bedrukt strandlaken, zijn er verschillende online winkels en lokale winkels waar je terecht kunt. Kijk bijvoorbeeld eens bij een gespecialiseerde drukkerij, een sportwinkel of een winkel die gespecialiseerd is in strandartikelen. Vaak kun je bij deze winkels ook terecht voor advies over het ontwerp van je strandlaken en de beste materialen om uit te kiezen. Onze leverancier is gespecialiseerd in het bedrukken van strandlakens, een zeer betrouwbare adviseur. Bekijk hieronder een strandlaken bedrukt als Boarding Pass van de KLM, en andere voorbeelden.

VVM bedrukt strandlakens voor personeel

Kortom, een bedrukt strandlaken is niet alleen een praktisch item voor op het strand of bij het zwembad, maar het kan ook dienen als een persoonlijk en origineel accessoire dat past bij je stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een strandlaken voor zakenrelaties, klanten of als cadeau je personeel, er zijn tal van opties om uit te kiezen, dus laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp het strandlaken van je dromen!