BK’s ronde strandlakens helpen mee met social distancing

Ronde strandlakens van Burger King helpen je met afstand bewaren: als een koning.

Als de klandizie van je fastfood restaurant in Tel Aviv woont, dan weet je dat jouw doelgroep op het strand te vinden is. Daarom heeft Down the Field Israël voor Burger King custom made ronde strandlakens gemaakt.

burgerking ronde strandlakens anderhalve meter social distancing
Credits: Down the Field. Een creatief en strategisch bureau opgericht door Itamar Roi en Sagi Bregman. Gelegen in Tel Aviv.

Social distancing

Begin mei 2020 waren de stranden in Israël overvol, als gevolg van een hittegolf. De politie sprak haar bezorgdheid uit over het feit dat duizenden Israëli’s de regels voor social distancing negeerden en massaal naar stranden en markten stroomden.

tel aviv strand social distancing probleem
Sinds 20 mei 2020 is het strand bij Tel Aviv weer officieel open.

Velen van hen hielden zich daarbij niet aan de 2 meter afstand regel en ook droegen ze geen mondmaskers. Inmiddels zijn de corona-richtlijnen versoepeld, sinds 20 mei zijn de stranden weer officieel geopend voor het publiek. Strandgangers moeten wel mondkapjes dragen en afstand houden van elkaar.

Ideaal zomer geschenk

Als je op zoek bent naar een hip zomers relatiegeschenk, dan is een ronde handdoek een goed idee. Een goede manier om je anderhalve meter omtrek af te bakenen, en tegelijkertijd een onmisbaar strandartikel.

De ronde handdoeken (roundies) is een strandlaken trend overgevlogen uit Australië. Dankzij de ronde vorm is dit strandlaken ideaal voor de luie zonaanbidder. Want je hoeft niet meer om de haverklap op te staan om je handdoek te verleggen, als de zon gedraaid is.

Lees ook:  Hotel zet ‘social gifting’ in als promotiemiddel

Lichtgewicht picknickkleed

Je hebt ook dit soort ronde kleedjes gemaakt van gevlochten lichtgewicht polypropyleen. Daardoor is het waterproof en schimmelwerend, dus ook super handig als picknickkleed in het park!

rond picknick kleed urban outdoor chill mat bocamp

Maar kan ook handig zijn voor op de camping in de (voor)tent, op het strand, of in de tuin. Ik heb een zeer trendy picknickkleed gevonden, in een ronde vorm en zwart-wit ruit dessin met een diameter van 2 meter. De urban outdoor chill mat wordt geleverd in een handige draagtas.