binnenstebuiten paraplu origineel design relatiegeschenk idee 2017

Originele binnenstebuiten paraplu

Deze originele paraplu gaat binnenstebuiten open en dicht. Dus hij blijft droog van buiten wanneer je hem opvouwt.

Droog in en uitstappen van de auto als het regent!

Design

De binnenstebuiten paraplu sluit ondersteboven. Het is een origineel design relatiegeschenk van Xindao. Ze maken slim ontworpen producten die praktisch en origineel zijn. Veel ontwerpen van Xindao zijn bekroond met internationale prijzen zoals Red Dot, US GoodGift en IF design.

Origineel?

Dus je zoekt een originele paraplu? Een paraplu als relatiegschenk lijkt misschien niet een uniek idee. Maar kies voor een originele gadget, zoals de binnestebuiten paraplu, en dan scoor je ineens punten! Een paraplu is ook een beetje als een pen. Je raakt ze altijd kwijt! Nóg twee redenen waarom een paraplu een geschikt relatiegeschenk is. Hij verspreid zichzelf, en je klant kan hem altijd goed gebruiken.

binnenstebuiten paraplu origineel zwart dichtbinnenstebuiten paraplu origineel zwart binnenste buiten gekeerdbinnenstebuiten paraplu origineel zwart half geopendbinnenstebuiten paraplu origineel zwart openbinnenstebuiten paraplu bovenaanzichtbinnenstebuiten paraplu origineel xindaobinnenstebuiten paraplu bedrukken logo

Dit vind je misschien ook interessant:

Duik dieper in ons archief, check deze gerelateerde originele relatiegeschenk ideeën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *