PromZ Product Première Nederland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PromZ Product Première Nederland

30 januari 2020 @ 10:00 18:00

Benelux kick-off evenement voor het komende jaar: de Promz Product Première

De PromZ Product Première is een roadshow dat zowel in België (Brabanthall van Leuven) als in Nederland (NBC Nieuwegein) zal plaatsvinden.

PromZ roadshow

PromZ Product Première wil alle initiatieven van de afgelopen jaren samenbrengen in één totaalevenement waar distributeurs zich vertrouwd kunnen maken met het relatiegeschenk aanbod voor het nieuwe seizoen.

De afgelopen jaren zijn door verschillende marktpartijen succesvolle roadshows georganiseerd. Ze voorzagen duidelijk in een behoefte. Het enige nadeel was dat retailers vaak twee of drie roadshows moesten bezoeken om een ​​overzicht van de markt te krijgen.

Aftrap van het jaar

PromZ Product Première belooft een echt kick-off evenement te worden, waar naast productgerichtheid ook voldoende mogelijkheden zijn om elkaar bij te praten en de banden te versterken. Het wordt een gemakkelijk evenement waar de bezoekers en exposanten eten en drinken krijgen met aangename nieuwjaarsborrels om de dag af te sluiten. In België wordt dit extra feestelijk met de uitreiking van de PMA-prijzen.

Gratis

Het Portaal Uitgevers

0031756475747

Bekijk de site van Organisator

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
Nieuwegein, 3438 LC Nederland
+ Google Maps
003130 602 6900
Bekijk de site van Locatie