PromZ Product Première Nederland 2024

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PromZ Product Première Nederland 2024

januari 18 @ 10:00 18:00

Relatiegeschenk evenement Nederland: de Promz Product Première

De PromZ Product Première is een relatiegeschenken roadshow die zowel in België (Gent) als in Nederland (Houten) zal plaatsvinden. De informatie op deze pagina gaat over de PromZ Product show in Nederland.

Aftermovie PromZ Product Première 2023 Nederland

PromZ roadshow

PromZ Product Première wil alle initiatieven van de afgelopen jaren samenbrengen in één totaalevenement waar distributeurs zich vertrouwd kunnen maken met het relatiegeschenk aanbod voor het nieuwe seizoen.

De afgelopen jaren zijn door verschillende marktpartijen succesvolle roadshows georganiseerd. Ze voorzagen duidelijk in een behoefte. Het enige nadeel was dat retailers vaak twee of drie roadshows moesten bezoeken om een ​​overzicht van de markt te krijgen.

Aftrap van het jaar

PromZ Product Première belooft een echt kick-off evenement te worden, waar naast productgerichtheid ook voldoende mogelijkheden zijn om elkaar bij te praten en de banden te versterken. Het wordt een gemakkelijk evenement waar de bezoekers en exposanten eten en drinken krijgen met aangename nieuwjaarsborrels om de dag af te sluiten. In België wordt dit extra feestelijk met de uitreiking van de PMA-prijzen.

Gratis

Het Portaal Uitgevers

0031756475747

Bekijk de site van Organisator

Expo Houten

Meidoornkade 24
Houten, Nederland
+ Google Maps
+31 (0)30 6349100
Bekijk de site van Locatie
Lees ook:  PromZ Product Première 2025