NKB 2025 – Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NKB 2025 – Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

Gegevens

Begin:
4 februari 2025 @ 10:00
Einde:
5 februari 2025 @ 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl/

Organisator

FairExpo BV
Telefoon
0570 66 51 70

4 februari 2025 @ 10:00 5 februari 2025 @ 16:00

Expo Houten

Meidoornkade 24
Houten, Nederland
+ Google Maps
+31 (0)30 6349100
Bekijk de site van Locatie

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs: (NKB) voor samenstellers en wederverkopers in Expo Houten

Op de NKB (Nederlandse Kerstpakketten Beurs) exposeren leveranciers van cadeauartikelen die geschikt zijn als kerstgeschenken voor in kerstpakketten. Sommige producten kunnen gepersonaliseerd worden door bedrukking of een custom made verpakking.

Locatie

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs startte in 1996. In 2023 vindt alweer de 28e editie plaats. Na jarenlange georganiseerd te zijn in Apeldoorn, een korte stop in de Jaarbeurs, is de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs terug op het oude nest waar het allemaal begon; Expo Houten.

Virtueel in 2021

Omdat samenstellers van kerstpakketten toch graag in contact blijven tijdens de lockdown is er gekozen voor een virtueel platform. De online kerstpakkettenbeurs is zo ingericht waar exposanten en kerstpakketsamenstellers en -wederverkopers elkaar kunnen ontmoeten.

Iedere exposant heeft een eigen virtuele stand met eigen logo’s en branding. In de stand worden foto’s en video’s weergegeven en er staat een banner voor nieuws of aanbiedingen. De digitale stand zal virtueel toegankelijk blijven voor bezoekers tot 1 december 2021

Kerstpakket trends

De afgelopen jaren is het kerstpakket en daarmee de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs veranderd. De beurs past zich feilloos aan, aan trends en wensen van de bezoeker en de exposant. Het aanbod van exposanten en hun producten is breed. In de beginjaren van de beurs presenteerden exposanten veel verpakkingsmateriaal en drank. Nu, jaren later, presenteren zij o.a. duurzame producten, gezonde producten en cadeaubonnen.

Bezoekers kerstpakketten beurs

Ook de bezoekers zijn door de jaren heen veranderd. De beurs beweegt met hun wensen mee. De traditionele samenstellers hebben gezelschap gekregen van gespecialiseerde aanbieders van bijvoorbeeld keuzecadeaus, verspakketten, luxe geschenkpakketten en eindejaarsgeschenken. Ik bezocht de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs onder andere in 2018, dit waren toen de hoogtepunten van de beurs.

Lees ook:  Merchandise World 2023 - Voorjaar