Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NKB 2020 – Nederlandse Kerstpakkettenbeurs

februari 4 @ 00:00 februari 5 @ 23:59

Gegevens

Begin:
4 februari 2020 @ 00:00
Einde:
5 februari 2020 @ 23:59
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl/

Organisator

FairExpo BV
Telefoon:
0570 66 51 70

Expo Houten

Meidoornkade 24
Houten, Nederland
+ Google Maps
+31 (0)30 6349100
https://expohouten.nl/

Nederlandse Kerstpakkettenbeurs: (NKB) voor samenstellers en wederverkopers in Expo Houten

Op de NKB (Nederlandse Kerstpakketten Beurs) exposeren toonaangevende exposanten, met een breed assortiment kerstgeschenken voor in kerstpakketten.

Locatie

De Nederlandse Kerstpakkettenbeurs startte in 1996. In 2019 vindt alweer de 24e editie plaats. Na jarenlange residentie in Apeldoorn, een korte stop in de Jaarbeurs, is de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs terug op het oude nest waar het allemaal begon; Expo Houten.

Kerstpakket trends

De afgelopen jaren is het kerstpakket en daarmee de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs veranderd. De beurs past zich feilloos aan, aan trends en wensen van de bezoeker en de exposant. Het aanbod van exposanten en hun producten is breed. In de beginjaren van de beurs presenteerden exposanten veel verpakkingsmateriaal en drank. Nu, jaren later, presenteren zij o.a. duurzame producten, gezonde producten en cadeaubonnen.

Bezoekers

Ook de bezoekers zijn door de jaren heen veranderd. De beurs beweegt met hun wensen mee. De traditionele samenstellers hebben gezelschap gekregen van gespecialiseerde aanbieders van bijvoorbeeld keuzecadeaus, verspakketten, luxe geschenkpakketten en eindejaarsgeschenken.

Terug omhoog