Canary’s zomerse goodiebag voor Google

Dit is Google’s festival goodie bag + 2 andere voorbeelden van zomerse goodiebags

Een memorabele goodiebag is wat ze nodig hadden bij Google. I/O is hun festival voor developers dat van 8 tot en met 10 mei plaatsvond in het Shoreline Amphitheatre in Mountain View, California.

Zomerse goodiebag

Deze zomerse swag-set bleek de perfecte zomerse goodiebag voor de Google I/O 2018. Een gave welkomsttas met dingen die je nodig hebt in het late voorjaar / vroege zomerseizoen van San Francisco. Trucker cap, katoenen rugzakje, wayfarer, zonnebrand en een bidon.

zomerse goodiebag Google I/O 2018 festival

Google I/O

Sandboxes, one-on-one’s met andere nerds, en natuurlijk drankjes en muziek. I/O brengt developpers van over de hele wereld jaarlijks samen. Je gaat erheen om te kletsen met Google-experts en voor een eerste blik op de nieuwste developers producten van Google.

Lees verder, voor meer originele gooodiebag ideeën

Originele uitnodiging voor een zomers bedrijfsfeest

Deze goodiebox is één en al zomer. Zodra je de doos opent, ontdek je vijf verschillende compartimenten. Deze kado-set werd aan de werknemers gestuurd als een uitnodiging voor een zomerfeest, compleet met ananasdrank floaty, een discobaldrinkglas, een zonnebril, zonnebrandcrème en Sugarfina gummy bears.

zomerse goodiebag voorbeelden

Hilton  influencers krijgen deze goodiebox

Het Hilton Honors-programma wilde op een originele manier het nieuws verspreiden over hun zomerse ‘Lawn Days’ concertserie. Canary heeft ze geholpen met het maken en distribueren van deze influencer-goodiebox voor belangrijke bloggers / influencers. Belangrijke eye-catcher van deze zomerse goodiebox: kunstgras. Om aan te sluiten op het thema “Lawn Days”.

influencer marketing goodiebag kit

Canary is één van de weinige bedrijven uit de relatiegeschenken branche, die het bedrukken van ‘zooi’ kunnen verheffen naar een hoger niveau. Er zijn er weinig die dat weten te doen op een stijlvolle en creatieve manier. Check ook hun idee van een origineel kerstgeschenk dat perfect aansluit op de outdoor trend.