Warm welkom bij Harvey Nash Maarssen

Harvey Nash Maarssen verwelkomt nieuwe medewerkers met open armen door middel van een uitgebreid welkomstpakket. De zorgvuldig gekozen bedrukte Harvey Nash goodies, stuk Willie’s Cacao chocolade en Pukka thee zakjes in matchende kleur vormen een stijlvol geheel. 

Harvey Nash welkomstpakket

Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk eerste indrukken zijn. Harvey Nash, onderdeel van Nash Squared, is een internationale intermediair op het gebied van technologie en talent. Ze helpen grote bedrijven als Aegon, Ahold, KPN en Menzis met zaken als recruitment, werving en selectie, contract management, outsourcing en executive search. 

Het welkomstpakket bevat stijlvol bedrukte gadgets en handige goodies zoals een tote, drinkfles, mok, notitieboekje, pen en een universele oplaadkabel. Met de branding zit het wel goed. Voor de chocolade en de thee is er gekozen voor A-merken. Dat kost wat meer, maar geloof mij: dat is het ook waard! Wij adviseren altijd om te kiezen voor een bekend merk in plaats van een onbekend huismerk van een groothandel. Deze regel geldt voor elk relatiegeschenk of kerstpakket: het is een graadmeter voor de mate van waardering. Een ander mooi voorbeeld is de nieuwjaarsborrel box van NHKBA.

Lees alle tips over het samenstellen van een welkomstpakket

A-merken: tastbare uiting van waardering

De keuze voor A-merken in een kerstpakket of relatiegeschenk fungeert als een tastbare uiting van waardering voor medewerkers door hun werkgevers. Deze merken, vaak synoniem met kwaliteit en luxe, dienen als een symbolische erkenning van de waardevolle bijdrage die elke medewerker levert aan het bedrijf. 

Werkgevers die bewust investeren in A-merken tonen niet alleen hun zorg voor het welzijn van hun team, maar ook hun streven naar excellentie. Het geschenkpakket wordt zo niet alleen een feestelijke verrassing, maar ook een reflectie van de waardering en het respect dat de werkgever heeft voor de inzet en toewijding van elke medewerker. 

Lees ook:  Wat is het boekstart koffertje?

Koester nieuwe medewerkers

Een welkomstcadeau, samengesteld met zorg en aandacht, toont de waardering van het bedrijf voor de nieuwe collega’s. Dit alles draagt bij aan een cultuur waarin elk individu wordt aangemoedigd om te floreren en bij te dragen aan het succes van Harvey Nash Maarssen. Kortom, het welkomstpakket weerspiegelt de toewijding van het bedrijf om niet alleen talent aan te trekken, maar ook te koesteren.