Vrijmibobox: leuke ervaring voor thuiswerkers

Borrelbox voor gedwongen thuiswerkers tijdens de lockdown in ons land

Vrijmibobox is een initiatief van internetbureau Kobalt uit Alkmaar. In samenwerking met Beer in a Box, de Fromagerie en BeauVin leveren ze deze borrelbox service voor thuiswerkers. Omdat je ook op afstand een werkweek mag vieren!

Heel veel thuiswerkers ontvingen iets leuks van hun baas tijdens de lockdown. Maarook de digitale borrels zijn een groot succes. Veel bedrijven zullen daarom ook een digitale kerstborrel gaan organiseren.

Corona vrijmibo pakket #stayconnected

Het zijn rare tijden, we werken allemaal zoveel mogelijk vanuit huis. Daardoor zijn we gewend geraakt aan vergaderen via video. Maar de koetjes en kalfjes bij het koffiezetapparaat zijn verdwenen. Hoe houd je de teamspirit van jouw thuiswerkers hoog? Maak ook tijd voor sociale meetings: zoals de digitale vrijmibo voor al jouw personeel of collega’s.

Leuke quotes die bij een thuiswerk vrijmibo passen:

Een kroontje op je werkweek

Vier het weekend met de vrijmibobox

De enige vrijmibo in je joggingsbroek

We zitten thuis, maar we zitten niet stil!

vrijmibo quotes

Alcoholvrij, of alcohol arm

Er zijn 8 verschillende vrijmibo pakketten om uit te kiezen. Kies je voor de Bubbelbox met spumante? Of eenVrijmibobox verschillende alcoholvrije/alcoholarme speciaalbiertjes? Alle Vrijmiboboxen zijn uitgerust met ambachtelijke nootjes, een persoonlijke boodschap en een donatie aan het Rode Kruis #daslief

Vrijmibobox doneert 10% per bestelling aan het Rode Kruis


Ik moet zeggen dat dit ook een leuke variant is. Juist door die speciaalbiertjes. Iets dat je normaal gesproken namelijk nooit drinkt. Althans: de meeste mensen. Over de meeste mensen gesproken. Steeds meer bedrijven willen een alcoholvrije borrelpakket geven. Dit kaas borrelpakket is daarvoor een mooie oplossing.

Waarom dit idee?

Kobalt Digital bedacht de Vrijmibobox in de coronacrisis. Als digitaal internetbureau merkten ze dat opdrachten teruggetrokken werden. Tegelijkertijd was het een uitdaging op in deze bizarre situatie hun bedrijf en team overeind te houden.

Het leed dat nu thuiswerken heet was echter gemakkelijk te relativeren als je even kijkt naar de duizenden mensen in de zorg. Met gevaar voor eigen gezondheid vormen ze momenteel de spil van onze maatschappij.

Zo ontstond het idee voor de borrelbox. Met een mix van steun aan het goede doel, de expertise in online en de noodzaak van het hoog houden van de teamspirit.

Beer in a Box

Vrijmibobox werkt samen met Beer in a Box. Zij hebben jarenlange ervaring en expertise in het online verkopen en verzenden van bier. Beer in a Box gelooft in dit bvrijdagmiddag borrel cadeaubox concept. Dankzij hun partnertarief kunnen zeook het Rode Kruis steunen. Meer weten? Check de site.